• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: fick upp samma bild med tre klänningar på båda länkarna.... Men klart att hon ska ha båda om man inte kan bestämma sig! Hon kan ju byteäa efter ceremonin som precis som några andra av bt-brudarna gör... Tror förresten att du var en mycket vacker gravid kvinna när du bar Elise! Kan inte tänka mig annat. Själv är det svårt att E sig själv som annat än en svullen ko som legat i blöt för länge... Puffig i huvudet, rödsprängda torra kinder åderbrock både där och här, hår som hör allt annat än att samarbeta. Jo, visst växer det, men på tårna, helt ärligt... Vaggar runt som en pingvin... Ha ha ha! Och man ska lysa som en sol.

  • Hvidbrud

    Ha ha! Vilket positivt inlägg att få till morgongröten! Ha ha! Sorry! Vaknade av att fåglarna kvittrade genom det öppna sovrumsfönstret idag! Det finns hopp om en ljusnande framtid, med träd i knopp och blommor och hummlesurr! (fast kråkan väsnades mest)

  • Hvidbrud

    Ingis: hur går det med kosten och vikten? Och Busan? Har ni varit på BVC 18 mån kontroll?

  • Hvidbrud

    Ska nog gå en vända till kapahl idag. Fick et grattis babyplagg där ifrån via allt om barn, så det tänkte jag utnytja, särskilt nu efter dina rekomendatiober, heloise ( men jag Väljer nog att tvätta dem ändå innan första användningen.) En slåombody, ett par byxor, en liten mössa, små strumpor och en sparkdräkt.
    Ninnis: om du har tänkt att bära mini i sjal när han kommer, rekomenderat jag att man Hr många sparkdräkter. De kasar inte upp hela tiden och håller babyn lagom varm där inne i kokongen.

  • Hvidbrud

    Ha ha! Har prövat att piffa till mig idag... Känner mig som en fågelskrämma! Flamman: jag är helt enig med dig, andra barnet gör kroppen till en katastrof! Jag är redan över 90... Hur ska detta sluta? Jag vet! Med världens gulligaste bebis=ok jag slutar väl gnälla då och skiner vidare som den heliga gral jag är...

  • Hvidbrud

    Läkaren sa att allt såg ut precis son det skulle! Alla klaffar kollade och alla hjärtkammare och kar! Pustar ut!

  • Hvidbrud

    OCH bebben hade vänt sig! (men om jag känner honnom rätt kommer han vända runt ett antal ggr till... )

  • Hvidbrud

    Ja, flamman! Bikinin är läcker läcker! Och med dig i den blir den bara snyggare! Säger som de andra att delad ekonomi verkar vara grejen för er. ( tror det är nyttigt för din man att se hur han klarar det också).

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård