• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E skrev 2011-03-10 12:44:52 följande:
    Lovar att inte göra er förvirrade längre jag KAN måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag nästa vecka för fika!! Måndag och fredag kan jag allt från middag och torsdag från fyra och framåt skulle jag gissa.
    Torsdag 17/3 skall jag till tandläkaren i Malmö 15.15, så efter det kan jag hänga på!
  • Soldemor
    Fru sy skrev 2011-03-10 13:37:14 följande:
    Vad roligt med massa nya inlägg! Dessvärre är mitt huvud inte med längre... nu när jag skall kommentera kommer jag inte ihåg alls vad jag ska skriva. Förstår inte varför det blivit så Så får bli en massa kramar till er alla. Och ni ska veta att jag tänker på er och undrar hur ni har det även om jag är kass på att kommentera.

    Här har vi varit på kontroll idag igen, hos en manlig inte så bra läkare. Men vi såg ju själva på skärmen oxå hur det såg ut. Sista kontrollen idag, nu blir det typ inte att åka in förrens det är dags för Orvar att komma. Ska börja sitta upp lite i eftermiddag tänkte jag, och sen sakta öka lite varjag gör. Måste ju försöka få upp lite kondition igen, är helt slut nu efter vår utflykt till sjukhuset och då har jag ju ändå bara i stortsätt suttit i rullstol. Nu börjar det dessutom kännas i hela kroppen att jag är gravid, sitter obekvämt i bilen, gör ont i ryggen när jag sitter svanskotan strejkar... var tom så jag längtade hem till sängen Men lite i taget nu så ska jag nog komma igång igen. Målsättningen är att hinna sy en filt till Orvar som vi ska ha på bb, har ett underbart fint tyg med pirater som jg hela tiden tänkt till det.

    Magen växer så det knakar, vi är noga med att fota mkt så vi får bilder på den. Vi vet ju inte hur l'änge den är kvar! Vågen stod i morse på +3kg, underbart att den pekar uppåt nu igen efter magsjukan.

    Nu har jag ätit god mat mannen serverat mig, dags för en sovstund nu tror jag.

    Kramar igen till alla goa tjejer
    *Kramar Fru Sy*
  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2011-03-10 14:40:51 följande:
    Hädar också tråden... Kattmänniska som jag är. Men jag respekterar er kärlek för hundar, även om jag varken delar eller förstår den...
    Har haft hund, men katt är ändå alltid katt! Katt
  • Soldemor

    Oj, vad jag har varit i farten då! Känns som mycket att ta igen när chefen är borta.


    Var på möte med facket idag, och i avtalet står det, att man bör ha en ledig helg, men att lediga dagar lika gärna kan ligga på vardagar. Öh! Dessutom fick jag reda på, att min lön är lååååg jämfört med andra i stiftet. Känns som om facket har lite att föra för den avgift jag betlar till dem, när det är dags för löneförhandling.

  • Soldemor

    Här är en blandras till, även om tyngdpunkten ligger på katter och böcker. Just när det gäller djur är jag väldigt engagerad och blödig. Bromsar alltid in när det är djur på vägen, och mår hemskt dåligt när djur mår dåligt. Det kan verkligen få mig att bli riktigt ledsen. Sen är jag ju godisgris också (choooklaaad!) och fullt utvecklad klädmal!

    Nu drar det mot helg och kanske vi får något uppackat idag, blir iaf lugnt ikväll, för jag har jour.

  • Soldemor

    Trevlig helg, alla! Nu  skall jag åka hem och pussa på snuttar och härja med kartonger och kassar! Och kanske sova en stund, bäst att vara alert om jag blir inringd!
    Puss!

  • Soldemor

    Klappar på alla fina magar och håller allt jag kan för Fru E:s b:n!

    Fick en liten dam kastrerad i måndags och hade maken fått bestämma skulle han varit med under hela operationen. Det fick han inte, men igår var han hemma hela dagen hos den rätt slagna hjältinnan med tratt. Idag är hon lite piggare och vi har varit och tagit bort förbandet på magen. Jobbar hemma idag och skall på kläddag på Pastoralinstitutet, shoppa loss på lite nya prästskjortor. Ikväll är det konfirmander och kyrkkvärdsträff. LIte skönt att vara hemma med snuttarna. Hm, kanske skall göra lite nytta nu, innan lunch!

    Förresten tyckte maken mycket om sin 65-års present! Vi var och såg Spamalot i lördags och den fick VG av honom!

  • Soldemor

     I torsdags träffade jag en av mina församlingsbor precis utanför gatan där jag bor. De är inlagda på sjukhuset, för deras bebis hade super-duper-bråttom. Han var beräknad till 11/6 och kom alltså förra fredagen! Vecka 27! Hu! Det var krisigt ett tag, men tydligen kunde denna lilla man (typ 726 gram vid födseln) andas bra själv! Har köpet en Labangosefilt som han skall få, denne lille stålman! 

    När jag kom ner från sovrummet i morse, hade jag tre katter utan tratt, d v s en för mycket. Loppan hade lyckats få av sig tratten och ta bort två stygn från såret (bra paddtjej reder sig själv!). Får se vad veterinären säger när vi skall ta resterande stygn på torsdag, om hon får ha kvar tratten över helgen. 

    I lördags var vi ute och joggade, var ungefär ett år sedan för min del och längre sedan än så för maken. Men nu hade han köpt joggingskor till oss, så nu skulle det springas. Begreppet träningsvärk har fått en helt ny dimension kan jag säga. Försökte Zumba bort den igår, ha ha. Fast Zumba är ju så roligt så det gör inget. Får ha vilodag idag eftersom jag skall jobba länge. Och det är ju jättekul eftersom jag inte har fått el indragen på rummet och det borras, spikas och hamras överallt här (önskar jag kunde haft med en ljudfil här!)

    *borstar bort byggdamm så det ryker överallt*

    Tänker så på erl allihop när jag inte hinner vara inne här, pussar och kramar till alla!
     

  • Soldemor
    Norrskensflamman skrev 2011-03-22 11:58:14 följande:
    Kan ni tala om för mig vad Zumba är Är det blandning mellan lationdans och aerobics eller? Vi har inga såna pass här i stan, därför vet jag inte riktigt vad det är. Kör ni det hemma några av er?
    Den varianten som de kör på mitt gym, är mycket latinoisnpirerad, men mer släpp-loss känsla en på ett styrt aerobicspass. Dessutom brukar nog vår ledare lägga till någon egen låt, som Zorba på slutet, för övrigt tror jag det är förkoreograferat. Kör alltid på gymmet, har bara 5 min gångväg dit.
  • Soldemor

    Flamman: Om du har på dig kläder du trivs i, så utstrålar du också självsäkerhet och stolthet och då är man väl vackrare än någonsin!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård