• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    P8020018[1].jpg

    De är rätt söta här också, eller? Fast Solde ser väl mindre glad ut.

    Nu är det fredag tycker jag. Ikväll blir det teater, i morgon lite 70-talsspinning, 50-årsuppvaktning och tvättstuga. På söndag åker vi med konfirmanderna till ett Fångarna-på-fortet-stället utanför Karlskrona.
  • Soldemor

    Grattis till Bruttan! Hurra, hurra, hurra!

    Grattis till Fru Sy och lille Orvar! Vad skönt att allt gick bra och att han höll sig på plats så länge!

    Varma, varsamma kramar till Fru E,,,vet att ord inte har så mycket att tillföra...kramar lite extra en stund till...

    Hade en kanondag i Karlskrona igår med trötta konfirmander när vi åkte hem. Tror att de också t yckte att dagen var bra.
    Försöker hitta på bra och roliga saker flör dem att göra, som samtidigt är meningsfulla och som ger dem olika aspekter på livet att ta med sig i sin ryggsäck.

  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2011-04-18 10:22:54 följande:
    Soldemor: Karlskrona, är det mysigt där? Maken har blivit headhuntad dit, men han tycker att det är långt orts och är rädd för att bli lappsjuk... Jag gillar omväxling och som småbarnsföräldrar kan man ju alltid träffa nya människor lätt. Hmm...
    Det är en helt underbar stad! Det verkar som om man kan bo på ganska många ställen och ha havsutsikt!  Dessutom är husen en aning billigare än på andra ställen. Det är helt klart värt ett besök. Tror att risken för lappsjuka faktiskt är minimal...
  • Soldemor

    Tänk! Lilla Grodan! Svårt att föreställa sig att det  där lilla knytet som jag höll i famen nästan kan gå helt själv!Nalle

  • Soldemor

    Nu skall jag åka hem och rota fram papper. Vi skall till mäklaren och deklarera försäljningen av huset, sedan är i princip allt klart där (utom att åka och hämta lite krukor som blev kvar för att det kom megamycket snö helt plötsligt).

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-04-19 12:32:19 följande:
    Nu ska jag försöka jobba lite....är inte så motiverad....vill hålla påskledigt nu...... o kram på er alla
    Vad är påskledigt? Hmm, tror jag har hört ordet någon gång långt bak i tiden...
  • Soldemor

    UUUrrrk! Jätteräligt m kräksjuka! Stackars lilla Moa!

    Ikväll blir det kulturellt igen, vi skall på teater i Malmö, "All we need is love". Spännande, har blivit rekommenderad föreställningen av Soldans extrapappor.

    Känns som om allt är på plats inför påsken, bortsett från lite detaljer kring en vigsel och ett dop (samma familj, ja) Får inte tag på dem. Hoppas de dyker upp när vi skall öva vigseln i morgon.

    Nu är det sopplunch sedan syförening. Jag önskar alla här en skön eftermiddag i vårens sol och värme! Solig Katt

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård