• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-03-24 13:42:40 följande:
    Jasåååå det säger du? Näää, min vita lilla fluff ska aaaaldrig göra lortgrisiga saker-bara vara viiit och ren och fluffig. Och ett under av lydnad, följsamhet och helt rumsren. Om bara några få dagar säkert....Drömmer
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    " I have a dream..."
  • Soldemor
    Fjällbruttan skrev 2011-03-24 14:06:07 följande:
    Lite Ego minst sagt, men jag la just in en bild på Grodan då hon står upp, hon är så nöjd just nu över det!

    Mindre nöjd över en ny tand och förkylning...

    Fast just nu är det tyst för hon har lyckats få upp ett skåp och sliter ut ljusmanchetter hej vilt, jag låter henne hållas så jag hinner sitta här  
    Är hon söt eller?
  • Soldemor

    *pust, pust:*  tittar snabbt in innan dagens skörd av konfirmander och konstaterar lite irriterat att jag inte hinner läsa ifatt. Jobbar jättelång dag idag och far och flänger mellan olika saker.  I morgon kväll lämnar vi Solde till hennes älskade gubbar och på fredag jättetidigt åker vi till Stockholm och Romeo och Julia. Förhoppningsvis blir det någon lugn stund på hotellet så jag hinner läsa lite här.

    Jättegrattis till familjen Andbeyond, kramar till alla! Puss på er så länge, ni finns i mina tankar när jag inte hinner vara här!

  • Soldemor
    Heloise skrev 2011-04-04 11:19:58 följande:
    Så nu har jag lite funderingar.
    A:Låta bli att betala, låta skiten gå till kronofogden= exekutiv auktion, och be en bön att de får tillräckligt betalt för att täcka lånen. Bra för då slipper jag hålla på och jävlas och skiten blir äntligen såld, dåligt för huset kanske säljs för mindre, och då har jag skulder kvar, som aldrig varit mina, som jag likförbannat måste betala, och så får jag en betalningsanmärkning.

    B:Kolla om Panzer får låna pengar som täcker det som lånen är på, samt ev vinstskatt. Ge päronen en deadline ex 1 månad att antingen ha ett lån klart eller flytta. Om de inte får lån, sälja skiten till högstbjudande, betala av Panzers nya lån, vinstskatt, mäklare och ta tillbaka pengarna de är skyldiga samt en liten bonus och sen ge dem mellanskillnaden? Bra för då slipper vi fogden, betalningsanmärkning och oro för att det säljs för "för" lite pengar. Dåligt för att vi måste ta itur med päron situationen och Panzer är skitförbannad och ganska hämndlysten, risk för stora familjebråk.

    Men vad mer finns det att göra? De har fått 1 jävla år på sig att få till ett lån, ett jävla år. Pappa bara ljuger, mamma stoppar huvudet i sanden och jag gråter. Det måste väl ändå finnas nått bättre sätt?

    Så ärligt talat vad tycker ni, och sorry bruttan polisanmälning, kontakta hell angels ec är ur bilden, frestande men jag strävar efter att vara den "bättre" människan i vår relation
    Du skulle kanske ha ett samtal med min man, han är ju sådan där, på kronofogden...
  • Soldemor

    Nu har jag läst ifatt, puh!  Ohohoh vad det händer mycket här hela tiden! Blir glad, varm och urförbannad om vartannat!

    Kramar om fru E och hoppar och studsar av glädje för graviditeten - säger som så många andra här: Gläds åt det som är just nu!

    Kramar om Flamman jättejättelänge och funderar på att åka och hämta Ingis och plyschmobilen för en tur norrut...

    Lagar massor av gott te till Passionis för att lindra hostan och lämnar med en påse tuggskor och ben till Truls.

    Och kramar till alla andra också!

  • Soldemor
    Heloise skrev 2011-04-05 23:45:36 följande:
    hon är 59.9cm lång och väger 5679gram
    Non är en riktig liten godbit, ståltjejen! (tänk en bild här av Elise i Stålkvinnandräkt med mantel och allt!)

    Nu: iväg på möte!
  • Soldemor

    Hej!

    Här stormar det rejält för andra dagen i rad. Det är så att det piper genom mina fönster på pastorsexpeditionen. I går var jag i en handelsträdgård för att hämta sponsrade priser till vår fastekampanj vi skall ha i morgon, och det kändes som om hela växthuset skulle lyfta, huu.

    Utställningsdebuten för Solde närmar sig (årets alltså!, Hon är rutinerad nu, fjärde året minsann!) Så ikväll skall det strykas burklädsel och packas väska, på söndag är det dags! Amaretto går som stand-in för lillasyster, som får vänta till mitten av maj. Det känns så kul och spännande, jag älskar itst'ällningar, även om de tyar hela dagar i anspråk och man ibland måste åka hemifrån 3-4 på natten. Man träffar andra kattmänniskor, ser vackra katter och kan göra fynd hos olika försäljare med kattrelaterade prylar.

    Skickar många tankar och varma kramar till alla och ber för fru E:s bananer!

  • Soldemor

    Hade din vovve varit katt, NInnis, hade den varit varmt välkommen i huskattsklass. Det är där som Solde tävlar!

    Det där med nedvandrade testiklar tror jag har att göra med avelsgrejen, att en fertil hund liksom måste vara "i ordning" för ev avel. Fertila hankatter över 10 mån (el något liknande) måste ha testikelintyg, så det är samma där.

  • Soldemor

    Till alla m bebbar blivande el redan utkomna el till de som behöver bebisklädtips: Idag när jag var på baby-cafe, såg jag en helfestilig overall. Den var fångrandig i svart och vitt, med tryck på bröstet: "Been inside for nine months". Helhäftig, tyckte jag och mamman till barnet iaf.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård