• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis på födelsedagen, finaste Hvidis.{#emotions_dlg.flower}

  • Daa

    Heloise, så jobbigt med matningen.
    En tröstkram, så fånig och liten i sammanhanget. Tänker på er.

  • Daa

    Fru E: många kramar och hållna tummar.

    Bruttan: så stor Grodan har blivit. Så jättesöt och så jättenöjd på bilden.

    Muggles: finfin mage. Tänk att Ada och Beda bor där. <3

  • Daa

    Imorgon ska vi iväg med tvillingarna liiite längre för första gången: hälsa på mina föräldrar. Vi ska också titta till min farmor när vi ändå är i närheten.
    Kanske är vi fjantiga och omständliga (vad vet jag? ), men hittills har det känts för jobbigt att åka iväg hela gänget. Så då har vi valt att vara hemma och de som vill träffa oss får komma hit. Det känns tryggt att vara på hemmaplan och det är mycket trevligt med besök.

    Nu är det dags att äta lunch för de vuxna.

    på er allihop. *vinkar och kramar*

  • Daa

    Fru Sy: Läskigt med blodtrycket. Bra att ni kollar upp det noga! Vi hoppas på förkylning, hur skumt det än känns att säga så.

    Lanovia: känns det bättre idag? Det blir liksom dubbelt så trist när man är grinig och dessutom medveten om det och inte lyckas göra något åt det. Hur mår du i övrigt?

    Flamman: härligt med mysig helg. Att pengarna rullar... det är ju mindre kul. Men ibland kan det vara värt det.

    Tack, det gick bra att åka till föräldrarna, men jag vill nog inte åka någon annanstans ännu. Vi hann med två matningar när vi var där och det var en hel del gråt (bara från barnen den här gången). Axel har fått en ovana att jaga upp sig så mycket under den tid det tar att sätta sig tillrätta och ta fram tuttarna att han ibland blir för hysterisk för att kunna ta bröstet. När det händer kan man med mycket tålamod och lite tricks få honom att ta flaskan och då är det skönt att vara hemma. För Fälga kan det vara tvärt om. Så hur smidig eller kaotisk matningen blir kan man aldrig förutsäga.
    Kanske är det någon babyfas de går igenom. 
    Vi hälsade på hos min farmor och där råkade det vara ganska många släktingar. De blev förstås glada över att få se tvillingarna, men vi kände att det blev lite väl många nya intryck för barnen. Vi kom hem för sent för vår kvällsrutin, men natten blev lugn (förutom för mig: av någon anledning har jag haft en jätteproduktion av mjölk just i natt och hunnit få småpanik mellan matningarna. Men som tur var, var barnen duktiga på att ta bröstet.), så det var nog inga problem för småttingarna.

    Igår blev Axel och Fälga tre (!) månader och idag blir det vaccinering.

  • Daa

    Flamman, åh nej! Åh nej...
    Många varma kramar. Önskar dig all styrka.
    Säger som Hvidis: kom ihåg att du är värdefull!

    Vill du ha en IRL-kram så är du välkommen hem till mig.

  • Daa

    Åh, Andbeyond! *ryser också* Krya på dig, kära vän.
    Men grattis än en gång till finaste lilla Mary.

    Lanovia: nu är jag försent ute, men hoppas att ni får en underbar resa!

    Heloise: skönt att ni mår bra alla tre. Har det blivit någon förändring vid matningarna för Elise?

    Fru Sy: det är bra att de har koll på dig nu när du har höjda levervärden.

    Grattis i efterskott, Villemoa!

    Det gick bra att vaccinera småttingarna. De klarade sig från feber, men Axel verkade vara lite öm på benen. Igår var Fälga på uppföljning på neo-mottagning. Hon har vuxit bra och ligger nu på de undre kurvorna, även om man inte korrigerar hennes ålder, så hon är ikapp. I augusti blir det ny uppföljning.

    Maken är iväg på ett ärende och har tagit med sig Fälga. Jag tänkte hänga med Axel, efter en krånglig kväll (ibland blir det komplicerat: ont i magen är ingen bra kombination med amning för mina barn. Det blir gallskrik, matvägran och stress för både barn och mor (alltså stress, inte gallskrik och matvägran...), som i förväg börjar sörja den avslutade amningen. Vid nästa matning kan det vara bättre igen. Eller nästa), men han sover. Så då sitter jag här.

  • Daa

    Fru E: tänker på dig idag och hoppasHOPPASHOPPAS! Många kramar till dig och din make.

  • Daa
    Norrskensflamman skrev 2011-04-01 13:08:03 följande:
    Jag har iaf fått bekräftat nu att det är sant det som typen jag lever med sa. Han har avsagt sig all behandling och skrivit ut sig från psykiatrin Just nu är jag alldeles blank inuti. Vet inte vad jag ska göra. Så just nu är det kanske bäst att inte göra nånting. Får fundera lite på mitt nästa drag.



    *kramar om varsamt*
  • Daa

    Bruttan: hurra för nedramlade poletter, motad PMS och tillfrisknanden.


     


    Hvidis: snart tvåbarnsmor! Wohoo! Det var ju alldeles nyss som du skrev att du strax skulle vagga iväg till tåget som skulle ta dig till BB för snittet.
    Hoppas att huvudvärken går över fort.


     


    Och en massa ettåringar! Hej bara, vad tiden går.


     


    Heloise: håller också tummarna för goda nyheter. Klippet du länkade till: Åh, vad jag skulle vilja veta vad de diskuterade.

    Muggles: så härligt med fint TUL! Så skönt att höra.
    Jag har alltid tänkt att parvlarna föddes i vecka 37 (36+3), för någon på förlossningen sade att de inte räknats som prematurer om de fötts fyra dagar senare. Har inte alls tänkt i termer som korrigerad ålder för dem, men tydligen så anses de ha fötts en månad för tidigt och det ska tas i beräkning.

    Ninnis: åh, vad skoj med bebis-shopping.

    Leksi: tungt med förkylningar. Mår ni bättre nu då?

    Blommis: hoppas att du har det bra på din semester och att du får känna dig hyfsat kry.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård