• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: tråkigt att maken inte kan vara med på TUL. Hoppas det går att fixa en inspelning på något sätt.

    Pah. Nu krånglar datorn. *Ogillar skarpt*

  • Daa

    Inspringande! Och babblande! ♥ Kan inte fatta att hon har hunnit bli så stor.
    Gulliga, gulliga lilla skruttan!

  • Daa

    Jo, förresten. Vi har dop på gång och funderar på en dopsång. Har hittat en endaste enda som handlar om tvillingar, men den känns inte riktigt rätt. Igår hittade vi en som man nog relativt lätt kan göra om till att handla om fler än en, och som vi tycker är fin: http://www.dopguiden.se/musik/vid_din_sida.html

    Är det någon som har tips på andra? Det finns många väldigt fina, men de flesta blir svåra att göra om (dvs sjunga "ni" istället för "du" )

  • Daa

    Nu vaknade Fälga. Hon tittade upp och log, men blicken är väldigt stilla och ögonlocken tunga. Axel snarkar vidare, men då och då sträcker han på sig och de knubbiga små händerna trevar runt en hel del. Det är nog dags att ta plats på madrassen, redo med nappflaskor och kuddar.

    Många kramar.
    Hvidis, hoppas att allt flyter på bra och att din plan håller.

  • Daa

    Det var väldigt vad bebisarna var envisa då! *lockar vidare*

    Hvidis: skönt att det gick bra hos bm.

    Muggles, hur mår du idag? Känner med dig och hoppas att Ada och Beda snart tycker att det får vara nog med tillvaron i ettan.

    Ingis: men för arbetsfördelningen! Hoppas dagen blir bra. Det låter fint med det där presentkortet.

    Få se, vad mer var det... *funderar*

    Parvlarna har äntligen fått varsin säng, några veckor senare än vad vi tänkte. Det verkar ha varit ett lyft i deras tillvaro: de vaknar betydligt mer sällan och sover båda med armarna så utbredda som de bara kan. (vi som trodde att de skulle sakna varandras sällskap "Bäst vi testar under en helg först, ifall de sover mindre" )
    Möbleringen i vårt sovrum ser inte klok ut, men det är ju för en begränsad tid.

    Vi har bett våra föräldrar att bjuda in sina syskon till dopet. Min käre far har missförstått (och det är inte första gången) och har även bjudit in kusiner med familj. Alltså riskerar dopet att bli en Stor Grej. Det var inte det vi ville i första hand. Känner mig inte jättepeppad just nu, men det blir väl bättre senare.
    Det skulle kännas ännu lite bättre ifall jag visste att jag har något snyggt att ta på mig (Ytligt? Ja, men jag ska ju stå inför en massa människor en lång stund och vara med på massa bilder.).

  • Daa
    lanovia 08 skrev 2011-05-09 10:24:30 följande:
    Jadu, det är frågan jag knappt har vågat ställa mig själv ännu. Är livrädd för att upptäcka att jag är lika rädd igen. Men samtidigt tyckte jag ju att förlossningen med skruttan var "enkel" och hade lätt gjort om det med en gång om det hade varit så.
    Men det var ju den förlossningen, vad är det som säger att Krabaten vill komma ut lika lätt. Eller det som skrämmer mig är ju att andra gången oftast går fortare. Jag tyckte mina 10h var lagom för att hänga med, mycket snabbare vill jag knappt vara med om. Tänker på de ungar som flyger ut på 1-2h.
    Men jag fokuserar på att hålla fast vid mina positiva minnen.
    Bra fokus, lanovia! *peppar*
  • Daa
    Ninnnis skrev 2011-05-09 09:14:06 följande:
    Profylaxkursen var jättebra! Det är samma företag (och samma barnmorska som är instruktör) som arrangerar vattenjympan jag går på, så jag har redan fått en del profylaxandning och avslappning där, men maken ville gärna gå den här kursen. Det var super att gå tillsammans, och det var mycket prat om känslor inför förlossningen, hur förlossningen går till, mental träning etc. Vi tyckte båda det kändes jättebra och vi är riktigt laddade inför förlossningen
    Härligt att höra.
  • Daa

    Mmm... kaffe...

    till ljudet av Axels snarkningar och åsynen av Fälgas äta-i-sömnen-munrörelser.

  • Daa

    Andbeyond: hur går det för er?

    Bruttan: vad händer hos dig i fjällen?

    Blommis, hur är det med dig?

    Fru E: Behöver skivan upprepas, så är det bara att göra det. Tänker på dig. Många kramar.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård