• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Oj, så fort tiden går när man sitter här. Det är dags att börja förbereda för matning (visst borde jag väl ligga och vila nu när barnen sover och jag är trött? ).

    Jag hinner ofta in för att läsa lite snabbt vad som händer här, men det är mycket jag missar att kommentera dessvärre. Tänker mycket på er.

    Ni är bäst, kom ihåg det.

  • Daa

    Men, just ja. Muggles:
    Väldigt imponerad över att du lyckats lägga till tjejerna själv. Du har all rätt i världen att vara kaxig.
    Hoppas att det går bra hemmavid.

  • Daa
    muggles skrev 2011-05-24 21:26:51 följande:
    Nej min mamma har ingen annan. Jag är ensambarn och det känns otroligt tungt sådana här gånger. Maken stöttar men det är fortfarande min mamma så jag känner ju mest...
    Muggles: så jobbigt för er.
    Det är ju nog jobbigt med det känslomässiga, men du verkar ju också känna stort ansvar för att ordna med det praktiska.
    Skönt att din make kan stötta, men i hans roll är det svårt att räcka till helt och det är väl av naturliga skäl. Som du säger, det är ju din mamma.

    Det var så glädjande att läsa om din babylycka. Så tråkigt att det inte fick vara bara så. *kramar om varsamt*
  • Daa
    lanovia 08 skrev 2011-05-24 16:02:58 följande:
    Efter att tagit emot en lönespecen som inte gjorde oss jättelugna har vi insett att vi nog inte skall åka iväg till Helsingborg imorgon. Vi måste helt enkelt vänta lite och se hur månaden artar sig.

    Maken har just chokat uttryckt 10000 kr mindre i månaden än vanligt hur 17 klarar vi oss? Ja du sedan har ju inte jag full lön när jag inte har uppdrag så vi går mer back än så varje månad.  Och hur klarar vi det ja, det är väl bara att t.ex. inse att vi skall betala mitt CSN lån och annan skit denna månad och alltså får hoppa våran tur imorgon. Det suger!!! Ville ju komma iväg OCH träffa er!
    Vi hoppas på att kunna åka om några veckor när vi ser lite bättre hur läget ligger.

    Istället får vi göra en liten utflykt i stan här istället. Vi har gratis inträde till Liseberg att uttnyttja så vi går nog dit istället. Och Jensens har billig lunch. Vi skall nog kunna få en mysig dag ändå-
    Trist när det blir sådär.
  • Daa
    Heloise skrev 2011-05-23 21:06:19 följande:
    jaha det är skönt att det händer saker... Elise satte maten i halsen, vart blå fick inte luft och jag var tvungen att lägga henne framåt och dunka i ryggen( rätt hårt ) ut kom värsta snusk slemmet Ibland hatar jag verkligen PWS

    Vissa stunder är det så jobbigt, mata barn borde ju vara basalt och ganska ofarligt, så vida man inte har ett barn med pws, då är det skitsvårt och kan vara jätte farligt Just nu är det tungt när jag är ensam hemma och rädd för att mata mitt eget barn.
    Åh, så obehagligt! Tur att du fick ut snuskslemmet!

    Och att matningen kan bli så farlig... *saknar ord*
    Kan det bli bättre så småningom, nu när hon får sprutor?

    *kramar om världens bästa och finaste Heloise*
  • Daa
    Ninnnis skrev 2011-05-26 13:46:15 följande:
    Allra finaste Heloise!

    Du (ni) gör ett så fantastiskt jobb med att vara Elises föräldrar. Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara att tvingas ge henne mediciner, sprutor, sond etc och dessutom bli ifrågasatt hela tiden. Men jag vet att Elise inte kunde ha haft bättre föräldrar och ingen känner henne så bra som ni. Självklart måste hennes sjukdom tas hänsyn till, men ni känner henne bäst och vet vad hon mår bra av.

    Som jag har sagt tidigare, jag är så imponerad av din grundläggande positivitet. Men det vore väl konstigt om du inte bröt ihop lite ibland. Du har all rätt att tappa lusten och modet ibland, så som du kämpar på hela tiden.

    Skit i vågen, ibland är det på måttbandet det syns. Och det går dessutom i vågor. Du äter bra, följer dina points och har dessutom promenerat 1,5 timme idag, det ska du vara nöjd och stolt över!

    Stor kram, allra finaste du. Och jag köper gärna dina eco-krämer  
    Heloise: många kramar! Ninnis formulerade så klockrent, så jag tar mig friheten att bara skriva under.
  • Daa

    Idag ska maken på vårdplanering för sin mamma. Efter sjukhusvistelsen veckorna efter påsk har hon varit på korttidsboende och nu ska det diskuteras framtid.
    Maken är orolig att de ska skicka hem henne. Argumenten för det har varit:
    "Hennes man kan ta hand om henne". Svärfar, över åttio, får inte sova alls om nätterna när hon är hemma dels för att det är som det är med henne, dels av oro för att någonting ska hända. Det blir bra. Inte.
    "De har en son som kan hjälpa dem". Maken, som jobbar och har små tvillingar och kan ha svårt att bara släppa allt för att åka och hjälpa sina föräldrar akut. Maken, som då konstant kommer att behöva oroa sig för hur hans föräldrar ska klara sig (befogat), som kommer att behöva vara hos dem ofta och mycket och då behöva ha dåligt samvete för att han ständigt lämnar mig ensam med barnen och hemmet.
    Och en del annat som gör hela situationen svår att hantera.

    Vi får hoppas att handläggaren förstår.

    Oj, nu vill Fälga ha uppmärksamhet.

  • Daa

    Fru E: massa kramar. Tänker på dig.

    Villemoa: usch, så jobbigt med allergin.

    Muggles: wow, vilken förlossning! Tack för att du delar med dig.
    Läskigt med havandeskapsförgiftningen. Du kände heller inte av den så påtagligt?


     


    Ninnis: fyra arbetsdagar kvar nu? Åh, vad det närmar sig nu...


     


    Vårdplaneringen gick bra och det är nu klart att svärmor får plats på ett boende. Då slipper vi oroa oss för det. Kvar är "bara" att sörja över att det behövs.
    Men som sagt, nu behöver vi inte oroa oss över att svärfar ska knäckas, maken ska bli utbränd eller att jag ensam ska ha ansvar för att ta hand om tvillingarna.

    Matdags strax.

    Många kramar till er alla. Hoppas att ni får en fin helg.

  • Daa
    Ninnnis skrev 2011-05-30 08:49:06 följande:
    Igår började vi tvätta Minis små kläder. De är så små och söta och det är helt otroligt att krabaten i magen snart är en riktig liten person som ska ha små kläder på sig ♥


  • Daa

    Heloise: jättefin baddräkt! Parvlarna hälsar till Elise och håller med: babyfingrar/händer är det bästa som finns! Axel försöker gärna stoppa in båda händerna samtidigt. Fördelen med det är att han inte kommer så långt att han får kväljningar.

    Gaaah! Skitdator! Lyd mig!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård