• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Alltså, vi har gemensam ekonomi så det är väl rent teroetiskt min ipad också, men eftersom jag var emot köpet och tyckte det var en onödig pryl och maken köpte den för att kunna surfa när jag har laptopen, så är det han som har skaffat lösenord till appar och annat

  • Ninnnis

    Mini har börjat vakna vid 6, vilket jag tyckervär tidigt, men Heloise du har det värre! 4.20 är natt!

  • Ninnnis

    Oj, Blommis! Och aj, för den delen. Hoppas du får återhämta dig i lugn och ro. Hvidis, mamma gjorde en fin kruka med bland annat påskliljor som blommar nu, och maken röjde undan det värsta i vår försummade trädgård. Igår städade jag av uterummet, det är lika härligt varje år Ikväll ska jag till Köpenhamn med jobbet för middag och festligheter, det ska bli skoj.

  • Ninnnis

    Kikar in som hastigast för att säga att jag lever. Jag har varit i stugan hos mina förädrar ett par dagar, och det tar på krafterna att packa, köra och fixa själv med en aktiv Mini (som dessutom har varit hård/gasig i magen = ingen aptit och ganska grinig) och två mer eller mindre åksjuka hundar. Nu är vi hemma och maken är snart påskledig. Stor kram til alla, jag återkommer när jag har lite mer ork och energi.

  • Ninnnis

    Åh, vad gullig du är Blommis! Nu blev jag helt rörd Jag gillar inte att jag inte hinner skriva här så ofta som jag hade önskat. Jag ska försöka få ändring på det, för jag saknar er också!

  • Ninnnis

    Kram till dig också, Solde! Hoppas det löser sig till det bästa med ditt jobb. Kanske är det meningen att det ska bli något annat?

  • Ninnnis

    Glad påsk alla fina! Mini har fått feber igen, 39,3 hade han när han somnade, stackaren. Jag hoppas han kryar på sig snabbt. Imorgon ska jag och "storvovven" på hundträning, på lördag är det kalas för gudsonen och på söndag ska vi träffa makens systrar med familjer plus svärföräldrarna. Om inte Mini är sjuk, för då blir det till att stanna hemma.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård