• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag är borta lördag till tisdag, men onsdag kan jag!

  • Ninnnis

    Ingis, Fru E eller någon annan skånetös med hus och trädgård, om ni kan tänka er att hjälpa min svägerskas kollega med att svara på några frågor till hennes examensarbete så säg till. Hon läser till trädgårdsarkitekt (eller är det trädgårdsingenjör? ) och har haft svårt att hitta folk som vill låta sig intervjuas. Jag har precis svarat på hennes frågor per telefon, det tog typ 5 minuter och man behöver inte vara kunnig alls. Om ni har tid och lust så säg till så förmedlar jag kontakt.

  • Ninnnis

    Gärna playdate, Fru E! Lilltjejen kan också leka vilt om chansen ges Hur ser det ut för er andra med fika nästa vecka, typ tordag eller fredag? Fick just en förfrågan av en annan väninna om torsdag eftermiddag, men jag vill inte svara henne förrän jag har kollat med er. Ni går före den här gången

  • Ninnnis

    Idag har jag förresten börjat med nedregleringsnässprej. Skönt att slippa sprutor den här gången. Fast hormonstimuleringen är med sprutor förstås, men det blir inte 61 sprutstick som sist...

  • Ninnnis

    Jg kan den sjunde på dagen, fram till klockan 16 ungefär. Nu kör vi till stugan så jag kommer att ha begränsad internettillgång. Om det blir bokat en fika nästa vecka eller så kan väl någon vänlig själ smsa mig så jag kan meddela väninnan hur det blir på torsdag. Kram till alla!

  • Ninnnis

    Härliga nyheter Blommis! Hoppas på en positiv nystart för både dig och sambon! Fick du förresten bildena jag mms:ade för ett tag sedan? Hvidis och Lanovia, hoppas era små gullungar kryar på sig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård