• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vi andra är ganska trötta, så det blir en tidig kväll här.

  • Ninnnis

    Söte lille A, klart han charmar alla Mini hade bara 37,9 imorse så jag hoppas det hr vänt nu.

  • Ninnnis

    Åh, Ingis, stoooooor kram till dig! Jag beklagar sorgen. Skönt att ni fick ett fint avsked ändå. Kram igen!

  • Ninnnis

    Hej hej... Har haft det lite småtufft med tjafs med maken (som så lämpligt är borta med jobbet några dagar) och fullt upp med hundar och Mini. Svärmor har varit här och avlastat ett par dagar samt passat Mini när jag var på hundträning, hon har nu begett sig vidare till svägerskan. Mini somnade i sin säng lika duktigt som vanligt efter att svärmor sjungit trollmor och lagt ner honom. Är sjukt trött och hade tänkt vila lite när Mini sover i vagnen,men nu hör jag att han är vaken... Kram så länge, fina trådvänner!

  • Ninnnis

    Grattis till liten lillebror i magen, Ingis! Fru E, jag håller tummarna stenhårtt för eskimåerna, det vet du. Heja heja, håll er fast små eskimåisar! Flamman, usch så tråkigt med din mammas sjukdom. Jag hoppas verkligen hon kan få hjälp och behandling. Fru E, gratta Nenne från mig, vad roligt!

  • Ninnnis

    Radbrytningar blir det visst inga. Jag och maken pratade ut ordentligt igår, så nu känns det mycket bättre. Oj, vaken Mini. Kram till alla jag inte har hunnit kommentera. Heloise, jag håller tummarna för bra besked idag! Kram på dig.

  • Ninnnis

    Blommis, vad duktig du är! *impad* Hvidis, jag förstår att det ska bli skönt att komma hem till makens varma famn. Hoppas hemresan går bra. Ingis, fy vilken jobbig dröm! Tur att det just bara var en dröm. Lanovia, skickar en styrkekram här också. Fru E, kraaaaaaaam till dig!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård