• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Äsch här knips det inte med några tårarFlört, finaste Ninnis, ninnismannen och efterlängtade mini!  Klart han är väldens finaste mini

  • Heloise

    Tårarna har redan vår underbara blomman rört fram, med sitt underbara, varma och personliga inlägg om barnasaknad och sorg!  Tårarna strilar och jag är så arg över att inte ett syskon fick bo i lilla sagohuset med bästa blompojken som brorsa och underbara varma blomman som mamma och coola blom-mannen som pappa! Nu gråter jag så mkt att jag måste gå och kissa och ta en banan!

  • Heloise

    Jag tror att det blir en crescent diva, de kan man cheapo-pimpa med buggan grejjer

    Jag gråter faktiskt ff Blommis, banan, mineralvatten och en kissning till trots. Så läser jag där om barn som inte finns längre och så gråter jg än mer för det var så nära att skävtten inte funnits och så gråter jag lite till för att jag är avundsjuk på de som har barn utan syndrom och då får jag dåligt samvete för jag skulle ju aldrig byta skvätten mot en endaste annan unge i världen, fast jag önskar att ajg kunde laga hennes 15e kromoson. Så tittar jag på henne när ho ligger här på golvet och smackar med rosenmunnen och sträcker sig som en katt och så gråter jag ltie till bara för att hon är så fin!

    Hade jag itne tagit ett gravtest tidigare idag som visade neg så hade jag varit ruggit misstänksam

  • Heloise

    Jag tror att det är för att allt känns så nära här i tråden( andra med för den delen). Alla här är mig så kära och du har rätt som vanligt blomman!

    Fast ändå ( och nu vet jag ju hur vi alla skulle vilja ändra på mkt men nu kan vi inte det) så har ju allt det här, alla sorger gjort oss till den vi är idag.

    Jag tänker på hur jag var för bara 1 år sen, för 10år sen. Herregud vad lite jag visste, och vad jag har vuxit som människa. Kanske behöde jag få genomgå allt vi genomgick för att verkligen bli vuxen. Kanske behöde jag Elise för att växa, för att få nytt perspektiv.

    Vi är nog helt fel ute som tror att hon behöver oss, det är vi som behöver henne. Innan henne så var vi ingenting, visste ingenting, inte egentligen. Nu menar jag så klart inte att om man inte har barn så vet man ingenting, utan det var själva tragiken, traumat och sedan lyckan som är nyckeln. Som att överleva cancer eller missta någon och lära sig hitta tillbaka till livet. Att stå där på randen till avgrunden och vingla och faktiskt ta sig samman och växa. Det är mitt livs läxa och  jag är innerligt glad för den( ialla fall nu så här "lite" i efterhand och medveten om att jag inte kunnat påverka eller förändra den)

  • Heloise

    Det låter soma tt Ninnis fick den förlossning som hon önskat sig Underbart!Hjärta

    Vi har numera blivit med ny vagn, en crescent diva, den är grisrosa och svart... jag som verkligen verkligen inte gillar rosa MEN det var helt ny, lappar och allt kvar. Ifrån en barnvagnsaffär( mao 2 års garanti etc) och den kostade 2700kr, hade vi velta ha en annan färg så kostar den 4799kr, jag KAN inte betala 2100kr MER för en lika vagn bara röd istf rosa. Det går inte mitt ekonomiska sinne sätter in. Inte heller vill jag köpa en begagnad grön/svart för samma pengu som är 2 år äldre och utan garanti. Så det blev en grisrosa och svart (svart sufflett, rosa sits/liggdel) och då fick man en lika grisrosa skötväska som kommer åka raka vägen ut på blocket

    Man kan klä om basen för 1000kr, så då är den ändå 1100kr billigare än en lika vagn, samma årgång men i annan färg.




    Så här ser den ut( inte den på bilderna men lika)Coolmen funderar på att pimpa den med en cool sittdyna i svart med vita döskallar på eller nått Tungan ute
  • Heloise
    Leksi skrev 2011-07-07 10:58:25 följande:
    Jag sitter här och gör skattedeklarationer och gör bokslut så svetten lackar. Men bara 1½ dag kvar nu innan en veckas semester till! Nice
    Åh Nice, jag är inte ett duggans avundsjuk nej då inte alls...
  • Heloise
    Villemoa skrev 2011-07-07 14:40:20 följande:
    Tror inte att Leksi ska till Nice utan att det är nice att vara ledig Det står ju ett utropstecken efter "till".
    Jaaaa nu ser jag, jag har blivit helt pantad på senaste tiden, härom dagen försökte jag förklara för Panzer att det var bättre för Elise att ligga högre upp i sängen eftersom det vart mera lut då( huvudändns ben står på två lexikon för att underlätta hennes förkylning). Panzer försökte tålmodigt förklara att vinkel liksom är densamma vart hon än ligger i sängen... Så det är inte du Lekis utan en korkad Heloise

    Ninnis: ooo mysigt att snusa underbar fin mini! Fast du, det vart lite varmt med I Love Dad outfiten hem va

    Vi har i vanlig ordning kikat på hus, 2 på 2 dagar och på söndag ska vi på ett till och den tror jag verkligen på
  • Heloise

    Åh underbart fina Mini! Torkar också en tår över din fina beskrivning Hjärta

    Hvidis: ojojoj Elvis är stora killen, har det redan gått 6 veckor?

    Daa: växelduschning är väl härligt Hur stora är Fälga och Axel nu?

    Elise vägde in sig på 8075kg fördelat på 66cm. Jag är ltie orolig över att hon fortfarande går upp så fort i vikt, snitt runt 160-150 i veckan, men läkare och dietister tycker bara att det är bra. Ska iaf sluta med extra- tjocka maten, den behöver hon inte.

    Satte ut vår gamla vagn på blocket igår, den vart såld på 5 min, sen ringde det 3 till inom 15min8 hanna inte ta bort annonsen) det måste ju betyda att vi satte ut den alldeles för billigt. Nåja vi fick den såld iaf!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård