• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Mugglan: Ada och Beda är ljuvliga, vilka leenden!

  • Heloise

    Lilla Daa, vad jag önskar att jag visst vad som kunde hjälpa dig! Det fungerar inte att åka bort en helg? Till typ mamma och pappa och skicka dem till maken? Bara få vara själv, släcka överallt och lägga dig i sängen i 48 timmar utan krav på att du "måste" hinna somna eller sova ett visst antal timmar?

    Äsch jag vet inte det kanske är ett dumt förslag.
    Skickar varma kramar till dig och lovar dig att du inte är en häxa!

  • Heloise

    Pedagogiskt nog tänkte jag skälla av mig här, för jag kan inte skälla på dem som jag borde skälla på!

    Alla säger alltid lite så där snippy till mig att "äsch vad ni alltid ska drapå  och ha så stort jämt" ang kalas, middagar fester etc. Nä nä inte alls vill ajg säga, ska jag berätta hur en vnalig jävla lunch med EN kusin och ett kusionbarn blir en stor jävla släktmiddag?

    Först ringer stora kusinen och vill komma med sin son, kul säger jag, jag fixar lunch för de kommer ju ifrån sthlm, sen får jag mess av stora kusinen att lilla kusinen också kommer, okej ff. Sen ringer mormor och morfar och säger att de kommer, okej lite större sällskap. Sen ringer mamma( idag) och säger att hon och pappa kommer och för 20 min ringde lilla kusin och sa att moster med man också kommer. Så från 2 vuxna och 2 kottar till  7 vuxna och 2 kottar, av dessa 7 vuxna har det nu dykt upp en vegetarian en som bara äter fisk och morfar tål inte gluten och laktos. Jag känner mig som att ajg driver ett jävla lunch hak. Min fina jambalaya har blivit uttänjd till max och berövad sin räkor tillika för den måste mostern som bara äter fisk och skaldjur ha, veggen får en stekt quornfile med nått till och som tur är har jag frysen full gluten7laktosfri mat men ÄNDÅ. lite längre förbehålla kan man väl få, det var ju min sovmorgon och allt. Och Panzer fegisen är och spelar golf...

    Alltså det är itne mitt fel jag vill itne ha stort, det bara blir så för min släkt är som de är!!!!!

  • Heloise
    muggles skrev 2011-08-21 10:57:02 följande:
    Heloise: och ett "nej det passar inte idag" funkar inte antar jag??? Jäkla sätt tycker jag att bjuda in sig själv OCH kräva specialkost... Kan man inte bara peta ut riset och peta räkorna till sidan - tex?

    Daa: usch fy farao, det låter riktigt hemskt med din sömnbrist. Det är nog den värsta variant jag hört talas om...
    Nej det är inte så att ajg får ens chansen utan alla ringer/messar när de redan är på väg, helst när de är i Valbo 15 min härifrån

    Fast visst det var ju jättetrevligt när alla sitter men jag är het slut efter att ha lagat mat och servat alla. Vill mest lägga mig i badet och sova haha.

    Apropå fest muggland hur gick det med den försenade 40års festen?
  • Heloise
    lanovia 08 skrev 2011-08-22 11:14:18 följande:
    Fyllda kycklingfiléer? Det måste jag missat helt...
    Tänkte leta upp moussaka receptet och testa det. Något maken pratat på sista tiden också dög det upp ett recept här. Kanon!
    Det receptet på moussaka är helt underbart, blir bara bättre dagen efter faktiskt och med en stor fin sallad, gott bröd och ännu godare rödvin är det en smashhit! Åh nu blir jag också sugen haha
  • Heloise

    www.ica.se/Recept/moussaka-372820/
     Underbart recept, bä'sta moussaka receptet som ajg provat
    Jag har dessutom i en rejäl skävtt rödvin som sakta får koka in och lite kalvfon. Köttfärssås ska i mitt tycke puttra ganska länge så att alla smaker frigörs och man kan krydda på lite allt eftersom.

  • Heloise

    Jaha så förlorade man hjärtat i dag då
    Synd bara att Panzer är nästan helt opåverkad och jag med största sannolikhet får uppleva ännu ett krossat hjärta!

    Huset är underbart charmigt, det finns potential att bygga ut badrummet, 4 sovrum, ett vardagsrum, ganska stort bonnkök och bäst av allt, uthuset har jättehögt i tak så man kan hur lätt som helst ha 2-4 hästar där

    Jag har redan flyttat in mull-ulla och mig där, Panzer är jag bara arg på för att han är så jävla negativ hela tiden. Det var nått med taket och blablablabla, ja det är väl därför ett hus med ett tunnland mark till kostar 900 000kr och inte 1.9milj. Han är så jävla omöjlig ibland, nä han vill inte ta ut en besiktningsman för att kika på det för det koster 10 000kr, men han vill inte lägga bud för tänk om det är fukt i taket? Någon som tycker att det inte går ihop?
     Jaja vad är en bal på slottet. Problemet är ju att Panzer vill flytta till hus utan mark till, för mig är det själva essensen i att flytta, jag måste få ha en häst igen, och nej jag vill inte ha häst på ridskola eller ihyrd, jag vill ha ett eget stall, det kan vara en utebox men jag vill ha hästen hemma. Jag vill ha 5 höns och en hund. Jag är inte ett dugg intresserad av att flytta till ett nytt villaområde med jacuzzi på altanen, det är inte till ett sånt hus jag vill flytta.

    Ibland skär sig våra visioner å det grövsta, han är betongbarn jag är bondtös. Alltså det är inget fel alls i fina påkostade villor i trevliga villaområden, jag bor själv i ett sånt. Men jag vill ju ut, ha herr kantarell på knuten, kunna ta min häst och rida en sväng när jag känner att jag behöver få vara ifred. Inte behöva oroa mig över att Elise ska länsa ICA så fort hon kan gå, för det är typ 1 mil till närmaste ICA.

  • Heloise

    Daa det måste vara vedervärdigt! Jag hoppas att det löser sig för dig så snabbt som det bara kan och att anitdepp kickar in och underlättar!
    Flamman: jag tycker att musikern är riktigt söt

    Jag tittar bara in för att säga hej och hej då, imorgon kl 7:30 lyfter planet för hoppningsvis mot Cypern. Vi måste åka redan run 3:30 snåret så det är dags att krama kudden om en timme eller så. Ska raka allt som rakas bör och tvätta färgen ur håret och packa det sista samt diska upp allt och plocka ur kylen och stoppa in saker i frysen och och och eller så kommer jag i säng vid 1 i vanlig ordning!

    Varma kramar till er alla! Håll tummarna för att skvätten uppför sig matmässigt och jag slipper sätta sond för att få i henne vätska!

    Btw så är det BIM på semestern, hoppas på en rolig överaskning

  • Heloise

    Slinker in en sväng för att tala om att vi är hemma, sollbrända, nöjda och väldigt trötta!
    kIkar in senare för att läsa ikapp och uppdatera. Kom hem till ett späckat schema, dags att börja leva efter filofaxen igen

    Puss på er allaHjärta

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård