• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Bra rutet, Flamman! Du har naturligtvis helt rätt. Grrr för fega ärkeas!

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2012-10-04 12:20:25 följande:
    Är det tillåtet att äta 3 eller 4 kanelbullar på Kanelbullens dag? Skäms
    Klart det är! Jag ska ta en nu
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2012-10-04 12:28:31 följande:
    Om både ens far och bror under flera år under ens barn/ungdomstid har levt dubbelliv, där vänner och släktingar vetat om men varit lojala och hållit tyst, där det smusslats med halvsyskon och kontakter med avkommor har skett i smyg, där hela djävla uppväxten är byggd på en lögn, så har man ju det som referensramar på hur man ska hantera saker och ting.


    Vilken jäkla tur att dina flickor har dig som mamma, du med dina sunda värderingar och ditt ärliga, kärleksfulla och öppna sätt. Det är en livsnödvändig motpol till ovan nämnda förhållningssätt...
  • Ninnnis

    Hej alla!

    A har fortfarande inte blivit av med sin ögoninflammation som han fick för snart en vecka sedan, så här vabbas det. Makens tur idag så jag är på jobbet. 

    I övrigt är det bra, dagarna och veckorna flyger iväg och magen växer och frodas

    Till helgen ska jag och maken till Köpenhamn med bästisen och sambo (utan barn), det ska bli så mysigt!

    Lanovia, jag hoppas både A och T mår bättre så att du får lite av din energi tillbaks. 

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2012-10-09 09:34:36 följande:
    ! Nu ska jag på möte med chefen. En kille på jobbet fick nog igår och jag ska följa med honom till kontoret som moraliskt stöd. Fy fan vad livet är orättvist ibland. Jag kokar och bubblar över och chockas av hur pengar kan koruptera människans själ!  Nä. Lugn och sansad och med bra arguent var det ja. Ingen uppeldad idealist...
    Hej svejs!Hjärta 
    Hur gick det på mötet?
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2012-10-09 13:05:03 följande:
    Ninnis, ja tänk att det gått ett år sedan ni var här! Jag tycker bestämt att ni måste komma tillbaka! Kanske nu i vår och visa upp de nya bebbarna?  Packa in EA och så många skåningar där ryms och  sedan kan jag gå bredvid medan ni skjuter barnvagn på långpromenad...Man kan få lite fika också, ni verkar ju gilla det därnere..
    Ja!
  • Ninnnis
    Syrinx skrev 2012-10-06 22:29:12 följande:
    Provspelningen nu i veckan i, hmm, jag tror det är Fru Es stad?, som inte var till en fast tjänst utan egenarrangerat till vikariat gick strålande däremot! Solig Väldigt fina vitsord och jag är härmed placerad på vikarielistan, med stor fördel att ha varit uppe och träffat stämledaren! Nu hoppas jag på att det kommer tillfällen snart då det behövs någon! 
    Heja dig! Hoppas verkligen det leder till något bra, det är du värd!
  • Ninnnis

    Jag kanske ska jobba lite också. Jag ska direkt på hundträning efter jobbet och kommer inte hem förrän vid 21-tiden. Fast jäklar vad kul det är att vara hjälptränare!

  • Ninnnis
    Syrinx skrev 2012-10-25 15:46:11 följande:
    Jag vet inte vad frågan är, men svaret är ALLTID kladdkaka. Mums! Jag vågar nästan lova er, flickor/tanter (välj vilket epitet ni vill), att min kladdkaka är så gott som oslagbar. (Jag ber om ursäkt för avsaknaden av jante, men ibland kan man inte åma sig.)
    Men var är receptet då??
  • Ninnnis

    Flamman, usch och fy, stackars stackars dig! Både för att du har så ont och för att du missar allt det roliga du hade planerat. Stor kram och hoppas du blir bättre snart!

    Blommis, jag saknar också er! Jag läser allt som skrivs men hittar inte alltid tiden att kommentera. Dessutom är ipaden jobbig att skriva inlägg med, och det är oftast den jag surfar på hemma. Jag jobbar ju bara tre dagar i veckan jusrt nu, vilket gör att jag oftast har mycket att göra när jag väl är där. Och när jag är hemma blir det inte mycket tid över när lilleman och hundarna har fått sitt. Det tid som blir över går åt till att försöka röra på mig och sova (graviditeten gör mig inte piggare direkt...).

    Så där ja! Där kom en liten egorapport När jag ändå är igång så har jag precis kommit hem från en kurs i första hjälpen för hundar. Med tanke på lillskruttans eskapader och storvovvens brutna sporre förra veckan känns det som väl investerad tid och pengar.... 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård