• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise-såklart ahhh nu fattade jag blöjfodral

    Orsaken till tidig morgon är en liten kille på snart 10 veckor som vi hämtade igår här i närheten

  • Fru E

    Heloise-det blev en amstaff, maken har alltid velat ha rasen och jag fick alla mina frågor besvarade från uppfödaren så känner mig trygg även om det är skrämmande att ha ansvar för en liten varelse och ja jag är medveten om att vi försöker få barn

  • Fru E

    Blommis-ska messa dig!! Hur går det med Truls?

  • Fru E

    Hvidis-och kniiiiiip *slappna av* kniiiiiip

    Ninnis-"pottaträningen" går hyfsat bra enda olyckorna inne är när han precis varit ute tex för en kvart sedan och de är svåra att förutse. Inatt testade vi att han fick sova i sin bur (som han ska ha i bilen) vid sidan av min säng, hade ena sidan på buren öppen så jag kunde sträcka ner handen men han inte komma ut. Gick bra men jag sover som en kratta och lyssnar efter minsta ljud från honom att han ska behöva gå ut, men jag vänjer väl mig.

    Leksi-skönt med en vecka hemma i lugn och ro! Vi ska vara hemma hela semestern förutom kortare tripper men har inte så stora ambitioner att hinna med så mycket på huset pga Buster.

    Daa-hur känns det nu att ha tvillingar

  • Fru E

    fru e säger jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ninnis-fika :-d säg bara till

  • Fru E

    *muttrar högt* skrev nyss långt inlägg som jag kopierade för säkerhetsskull, skulle klistra in men då var det borta grrrr...

    Jaja
    Behöver lite tips och råd angående ett bröllop nästa lördag, sommarfest tema så inga finkläder. Buster kommer att få följa med oss eftersom han är så liten även om det inte är optimalt att ha med honom på fest. Vigseln är utomhus så där är det inga problem att ha med honom i koppel/famnar smidigt. Men frågan är hur vi gör när vi ska äta och senare på kvällen
    Kanske kan vi ha buren med oss in och ha honom i den bredvid vår plats med handduk över viss del så han inte blir stressad och växla detta med att ha honom i våra famnar. Hoppas bara att de andra på festen är allergiska eller anser sig bli störda över honom *osäker*. Hade han varit äldre hade vi lämnat till min pappa men nu känns det inte rätt eftersom han har varit hos oss då knappt två veckor och fortfarande är så liten.
    Vi försöker vänja honom var dag för att det är ljud runtomkring, har tv:n igång, pratar högt, dammsuger, tvättar etc så det blir vardag för honom. Somnar till detta gör han så han kan nog somna på festen med i våra famnar och ev buren korta stunder om vi är nära och kan höra honom.

  • Fru E

    Blommis-ska med kolla av med maken och våra FET planer sept/okt

    Angående bröllop och Buster så är bröllopet utanför Kalmar så vi har ingen möjlighet att åka hem och lägga honom för natten, hade nog ändå inte vågat lämna honom helt ensam en hel natt än. Men det lutar åt att vi tar med honom som tänkt, har provat ha med honom i vängänget på kvällarna och det går bra. Vi har med hans bur, handduk, ben etc och han går in och lägger sig och sover igenom oljudet.
    Ska även kolla av med bröllopsparet om att ha honom i lokalen men det tror jag inte är några problem, det är fri bordsplacering så vi kan sätta oss i en hörna eller så

  • Fru E

    Nu fixning av fika/mat innan mormor/morfar och farmor/farfar kommer

  • Fru E

    Säger för mig själv högt *tålamod* *tålamod* *tålamod* *tålamod* *andas djupt*

    Den gulliga Buster har ersatts av stundom ätande på allt i trädgården och nafsa i våra fingrar när han får idiotryck hmmmmmmm när vi väl lugnar honom nafsar han inte men han frestar verkligen på när han ska smaka på allt. Kan förstå er småbarnsföräldrar som har barn som stoppar allt i munnen men lite gräs och sten har nog ingen valp haft större ont av.
    Peppar peppar går toaträningen bra och han snappar upp våra kommandon snabbt även om de ibland ignoreras när något spännande händer. Hälsar på andra hundar gör han även om det morras av glädje/nyfikenhet lite först, kattbesök är avverkat och även barn.
    Näst står åka bilträning i egen bur samt ensamhetsträning.

    Ninnis-absolut ingen fara med mor/farföräldrar nu är det Buster som har dem som mor/farföräldrar inget konstigt med det.

    Flamman-välkommen hem! Och hejja för att slänga ut slemmet där hemma!!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård