• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa-sådana nätter hade jag ofta när jag skulle tenta, sov knappt något utan vred och vände mig bara . Har du provat att gå en promenad innan läggdags, duscha varmt etc?

  • Fru E

    VInkar in jag med

    Vinkade nyss av brorsbarnen med föräldrar som varit här sedan i onsdags, puhh säger jag bara med en 3 1/2 + 5 1/2 och en hundvalp!!
    Gick över förväntan ändå men svårt att slappna av när man inte riktigt visste vad Buster skulle ta sig till med brorsbarnen men både han och barnen gillade varandra.
    När de åkt fick vi besök av en kollega till mig som skulle provsmaka sin bröllopstårta, de tog även med sin lilla hund på 55 kg . Bara en 5 för mycket för Busters vikt . Liten är dock tuff och han lekte en del ändå även om han blev nedsprungen kvart i stupen

    PB-hur går det med Truls?

    Ninnis-veckan som kommer är relativt fri för min/vår del förutom onsdag så vad sägs om en lekträff? Kanske minitrådfika?

  • Fru E

    Ninnis-har glömt men jag vill också läsa din berättelse

    Blommis-blev det något av vår träff hos dig

  • Fru E

    Jobbvardagen har inträtt *gäsp* och nu blir det 2 veckors pusslande innan vi kan lämna Buster på dagis. Maken och vovven slumrade sött när jag steg upp i ottan, avlösning är vid ett för min del.

    Daa-vad säger läkarna om din sömn?

    Flamman-men usch vilken dramatik speciellt äldre och lomhörda hundar kan vara lite opålitliga eftersom de lätt blir skrämda men ändå *ryser*

  • Fru E

    Flamman-har tänkt skriva länge nu men har blivit sådan där smygläsare
    Nu när ärkeaset allan kommer hem, är det möjligt för dig att ha någon hos dig som stöttar dig medan ni reder ut det som finns kvar? Dvs som sitter med vid bordet när du och exet pratar igenom allt, kanske han inte brusar upp på samma sätt då och du får lite hjälp?
    Bor han hos er eller i sin lägenhet?
    Kramar om dig länge och hoppas att du kan ha någon hos dig som stöttar medan han gormar

  • Fru E

    *vinkar till alla*

    Lovar att försöka skriva mer eftersom jag saknar er mycket både hemma och med jobbet som stressar

  • Fru E

    Buster börjar som tur är på dagis nu på onsdag om allt går som det ska vilket gör att det blir mindre stressigt. Nu saxar jag och maken med att jobba hemifrån och det blir inte så effektiva dagar om man säger så men det känner ni säkert igen

  • Fru E

    Blommis-haha Buster tuggar på allt men paddor håller han sig nog ifrån nu
    Det var vid onsdags middags som han började salivera/sagla ner både mitt linne och byxor när han skulle sova så ringde djursjukhuset. Tydligen är det vanligt symtom när de slickat i sig något icke lämpligt, i övrigt var han nästan som vanligt. Han röntgades och de ville behålla honom över natten eftersom han är så liten än, hade han varit 1 år eller så hade de skickat hem honom och sagt att vi skulle ha honom under uppsikt.
    Men det gick bra och försäkringen är testad från start.

    Hur går det med Truls nu?

    Buster har i sin repetoar, sitt, ligg, stanna, backa, kryp, vacker tass och high five rulla runt tjatar vi än och näst på tur står att kunna väcka husse


     

  • Fru E

    Flamman-agility blir det här med när Buster är större, han älskar att krypa under, genom, hoppa över etc.
    Spåra godis inne/på gräsmattan är en hit med och "morfar" vill spåra med honom eftersom  han gjorde det med sina taxar

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård