• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman-STORT grattis från mig och Buster med

  • Fru E

    *vinkar förbi*

    Känns som om jag aldrig har tid att kommentera allt jag vill här nu förtiden   jobbet har tagit nästan all min tid de senaste veckorna och när maken även jobbar kvällar innebär det att jag får ta Buster vilket inte ger mycket tid över att sitta vid datorn på kvällarna

    Fick ett litet psykbryt när jag var på väg från kliniken i måndags, allt rann över och var nära till tårarna hela dagen vilket rimmade illa med deadlines på jobbet. Deadlines, makens sena kvällar, allt som ska fixas hemma, att betala för kommande försök etc börjar ligger och tynger mig lite.

    Solde grattis till titel

    Ninnis-vovve träff snart? Buster har växt till sig lite grann och börjar få humör så nu kan nog R få sig en match

  • Fru E

    Lanovia-jobbfronten för mig bör lugna ner sig de kommande veckorna så det ska bli skönt.
    Maken har alltid jobbat lite udda tider, han är extremt morgontrött, men när vi skaffade Buster kom vi överens om att han måste försöka komma hem i tid. Problemet är att han nu fått mer ansvar och de jobbar mot Canada vilket innebär möten som ofta läggs kl 17-18 tiden tyvärr, även de har mycket att göra och eftersom maken är projektansvarig måste han vara kvar sist. Så helt normala tider kan han aldrig få men nu är det extremt, ett par kvällar är ok att vara gräsänka men inte mer. Buster måste få träning av oss båda och egentid för att bli den hund vi vill.

  • Fru E

    Blommis-jag är här men smiter iväg vid lite över två på akupunktur. Måste säga att jag inte tycker om min vikarierande nålsättare gör fantastiskt ont när hon sätter nålarna, inte som min vanliga som nu är i Kina. Får börja ladda redan nu!

  • Fru E

    Blommis-lovar skriva mer ikväll för nu ska jag iväg men FET på tisdag kl 16!

  • Fru E

    Blommis-du får skaffa en laptop så du kan vara här samtidigt som det är Idol maken är på jobböl så jag och Buster är ensamma. Buster sover och matte dricker te och äter lösgodis till Idol.
    Imorgon kommer pappa m särbo för att hjälpa oss att renovera lite, makadam vid huset ska bli klar och kanske kommer vi en bit på att sätta upp innertak i hallen. Ger lite mer ro till att ruva

    Denna gång sätts det tillbaka 2 embryon liksom förra gången och jag ska ev testa trombyl om jag vågar. Enligt min vikarieakupunktör behövde min mjälte stärkas så det gör hon, kanske det kan vara nyckeln i det hela. Vågar inte hoppas på att vi får ett plus en tredje gång.......
    Fördelen med vikarierande akun är att hon kan svenska fick lite mattips för att stärka mjälten så det testas men är skeptisk. Skulle även vara bra med bidrottninggele om mjälten var svag.

    Vet inte var jag står känslomässigt, försöker att hålla försöket på avstånd så länge jag kan.

    Lagom flummigt det här blev

  • Fru E

    Heloise-föreställer mig att E just nu är lika envis som Buster är gällande att nafsa/bita i allt som rör sig, det blir nej måååååååååånga gånger på en dag. Liksom varje gång han drar i koppel, det blir många stopp och inte så långa avstånd som avverkas.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård