Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-01-30 20:53:05 följande:
    Precis min åsikt! (tänkte svara på ditt mess men skriver här istället)

    Enda trösten är att Danmark inte heller vann Demon
    HAHAAAAAAAAAAAA jag undrade just ifall du nog helst inte såg att de gick och tog guld så de kan tracka dig imorgon på jobbet...

    Men ÅH vad de offrade sig och hade ONT och slet och kämpade de arma pojkarna! Jag fick tårar i ögonen själv när jag såg hur ont Doder och Kjellkvist hade. Och Carlén som inte ens kunde hoppa upp vid skotten. Heder åt kämpainsatsen! Jag tror vi kommer att få anledning att fira stort framöver med det där landslaget!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    KRAM Bruttan och krya på ryggen! HUGA för ryggskott! Det har jag haft flera ggr senaste åren. It SUCKS! Försök gå omkring så gott det går. Fast det vet du väl redan att man ska.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Klockarbol, "man ska ha skyddsväst när man rider, så det så!" HAHA! Underbart-och typiskt sådant jag sa till folk redan som barn. Hejja lilltjejen!
    Och resten av historien är ju bara
    Förutom fågelberättelsen, som är magisk. I know! man fick sig sina sådana stunder medan man bodde i skogen.

    Flamman, tänk om han kunde fatta hur ont i hjärtat barnen har! Vad tror han att han uppnår liksom. Sedan ska det heta att DU vänt dem emot honom. Tycker han jobbar rätt bra på den biten helt själv.

    Ninnis,


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Här håller sonen på och betar av den där barnkokboken han fick av ig i julklapp.
    Igår kokade han ägg och gjorde äggmacka till sin far och sig själv. (jag avstod stoiskt trots att äggmacka är bland favoriterna)
    Idag har han gjort fruktsallad så vi sitter och äter den nu.
    Naturligtvis har vi gjort sådant ihop förr, men nu är grejen att han ska göra alla moment helt själv och läsa på receptet.
    "Hittills har alla mina försök lyckats mamma, sockerkaka, äggmacka och fruktsallad"
    Han är jättestolt och nöjd med sig själv.

    (Om ni undrar vad han gör hemma, så är han sjuk. Har haft feber hela helgen och halsen gör ont. Då måste man vara hemma från skolan)


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Lilla fina T!

    Hjälp henne att skriva ett brev eller rita en teckning till sin pappa där det står just det där hon sa. Det kommer att gå in hundrafalt starkare än om du säger det. Det du säger tar han ju bara som anklagelser just nu. Dessutom får hon ur sig det lite mer också. Det behöver hon.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Bruttan min vän, det där var så genomgående så jag tar och ritar en kråka under det där som påskrift från mig med. Jag ska snart iväg till både kuratorn och sjukgymnasten, så jag skulle bara kolla läget med er.

    Hvidisgumman så himla ont och jobbigt! Hoppas verkligen du blir sjukskriven nu.

    Nog för att jag märkt att det är girlpower i tråden bland alla våra ungar, men det har inte slagit mig förrän nu att min son därmed har lite av ett drömläge ifall han vill leta tjej bland mina vänners barn...

    Skit! Jag skulle haft några söner till, så kunde vi knyta ihop till värsta stora trådfamiljen.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Hvidbrud skrev 2011-02-03 14:08:15 följande:
    Blommis: kom in och säg hej vetja! Hur har du det?
    Hej!

    Åh jag liigger så fet-back på läsning och kommentarer så jag vet inte var tjag ska börja!

    ...varför inte helt EGO och uta övriga kommentarer då! Skäms

    Jag har inte fåttt ihop sömnen så bra de senaste två dygnen trots tabletten, så jag är ganska trött, men jag har å andra sidan fått en del gjort här hemma igår och idag och dessutom träffat kuratorn och sjukgymnasten i förrgår. Jag har fått ett övningsschema med 7 olika moment som inbegriper en pilatesboll och ett gummiband. Dessa ska jag göra varje dag. Jag ska också föra träningsdagbok, med vad, vilken tid och hur det kändes. Kul att hon kom med den grejen, eftrsom jag själv tänkt skaffa en bok och föra lite dagbok över den här tiden.

    Pilatesbollen är införskaffad, gummiband fick jag av henne och första övningspasset gjorde jag igår. Jag tror det kommer att bli jättebra bara jag får in rutinen.
    Promenaderna har jag ju påbörjat också och det känns bra.
    Apropå det, så ska jag ge mig ut nu strax.

    Jag har gått ner 6 kg nu. Sedan den 10 januari. Det var väl bra va?

    Annars är det lite grubbel över pengar, då vi fortfarande behöver lämna båda bilarna på verkstad för respektive fix, och behöver få ihop pengar både till veden för nästa år, och för att betala diskmaskin, luftavfuktare och den tvättmaskin vi nyss skrivit på för-eftersom den vi hade rasade totalt förra veckan. Nu är det räntefritt att lägga upp på Elon på 6 månader, men vi har ju inte så mycket in oavsett, så det känns en aning krampaktigt. Det är ju inte onödiga saker vi köpt precsi, men jag säger det igen: den där postkodmiljonären får gärna ringa snart...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Flamman, Ja du.Det har du sannerligen rätt i! Nu är det dags att få ut honom ur huset! För lugnets skull. För sinnesfridens. Du kan ju inte tillåta honom att dra med er alla andra i malströmmen allt efter hur virvlarna far fram med honom. Du är värd lugn och vila och trygghet i ditt hem. Flickorna med. Vad framtiden i övrigt bär med sig spelar ingen roll därvidlag. Nu behöver ni space att andas i.

    Att han inte ens försöker skydda sina barn utan använder dem som slagträn, må vara klassiskt, men likafullt det fulaste och lägsta. Det kommer han tyvärr att få betala dyrt för. En dag är hans döttrar vuxna kvinnor som ska göra upp med sin smärta.

    Jag önskar jag bara kunde vifta med ett spö och så har allt det här aldrig hänt!

    ...men det tjänar ju ingenting alls till. Istället önskar jag dig och din familj allt lugn och den bästa slalomhelg ni kan få mitt i alltihop. Stoora kramar min vän!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård