• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa skrev 2012-11-25 17:28:40 följande:
    Grattis på namnsdagen!     Ninnis: brevet har gått iväg. Hoppas att det kommer fram snart så du får prova. Du behöver inte vara rädd om bältet. Det ska användas och slitas.

    Tack, snälla du! Jag tycker faktiskt att fogarna känns något bättre, men det vågar jag inte säga högt med risk för att jinxa det...
  • Ninnnis

    Fick precis mail från dagis. Det är tydligen 5 barn på Minis avdelning som har fått kräksjuka i helgen och det var några stycken som hade kräk/magsjuka i fredags plus en som blev hämtad efter att ha kräkts. Med tanke på att de är 15 barn totalt så är det en ganska stor andel sjuka... Hoppas Mini klarar sig!

  • Ninnnis

    Men oj Syrinx! Vilken tur att det upptäcktes i id och hoppas det hjälper så att du får må bättre. Fy vad trött du måste ha varit!

    Blommis, vilken himla tur att bilresan gick bra. Hoppas sparken i baken bet på sambon, annars kommer det en till här *spark*

    Lanoviagumman, kram kram kram kram! Du vet var jag finns. Kram igen! 

  • Ninnnis

    Jag var på glukosbelastning imorse. De två timmar man måste vänta spenderade jag med akupunktur samt trevligt samtal med två andra tjejer som var där i samma ärende.

    Nu sitter jag på jobbet med Daa´s sköna foglossningsbälte på mig. Tack igen, söta du! Fogarna verkar faktiskt hålla sig någorlunda i schack med hjälp av akupunktur, sjukgymnastik, bälte och så mycket vila som jag får till. Jag tror dock jag har varit lite väl övermodig de senaste dagarna för det har börjat kännas lite mer igen, men det är hanterbart iallafall. Tur det, eftersom maken ska iväg fredag till måndag. 

  • Ninnnis

    Här i Skåne har vi massor av snö! Vi har haft en mysig helg med bland annat hundträning idag (Mini var hos gudmor med söner) och tomteland igår. Men det ska bli bra skönt att få hem maken imorgon.

  • Ninnnis

    Så fint julpyssel, Flamman! Kul att deina tjejer är så olika. Att vara kreativ respektive att kunna delegera är bra egenskaper båda två

     

  • Ninnnis

    Hvidis, det låter som en lång och jobbig måndag. Jag undrar också hur det går på jobbet? Känns det bra?

  • Ninnnis

    Jag är tillbaks på heltid nu, även om det inte riktigt blir heltid eftersom jag har en del semesterdagar att ta ut. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård