• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag är det underbart väder här, solen skiner och det är plusgrader för första gången på väldigt länge. Jag ligger och drömmer om att få gå ut, men snart mkt snart kommer jag få det Bara en vecka kvar att vara helt sängliggande Magen växer mycket nu, och det börjar bli trångt för Orvar det känns vill jag lova. Men det gör inget, då är det ju som det ska. På TUL i torsdags beräknas han väga 1900g, så nu är det ingen mini-mini bebis längre.

    Vi fick även informtion från neo och kolla runt på avd när jag låg inne. Kändes tryggt och skönt att veta var vi hamnar om han kommer för tidigt.

    Många kramar till alla!! 

  • Fru sy

    *Tumhållning för Ingis syster idag*

    Bruttan: Mysigt med kalas idag. Hoppas det går bra att sätta in spiralen.

    Blomman: Truls är helt underbart söt! Här har vi nu en liten hundtjej som helt plötsligt ska ligga mellan mig och mannen om nätterna. Så har hon inte varit innan, gärna tätt intill helst på någon av oss. Undra om hon märker att det är något på g eller om hon reagerar på att jag varit iväg eller ngt?

    Andbeyond: Riktigt nära för dig nu! Jag gissar på söndag 13 mars. (Min pappa fyller år den 14 och skall öven göra ba-pass op den dagen)

    Här är det hyfsat lugn, visst har jag s-dr men försöker att inte tänka på dem som inte gör såå ont. Det är ju ändå rätt nära nu så är ju inte ovanligt med s-dr. Ska vara uppmärksam på dem som gör ont och ifall det inte ger med sig. På lördag får jag ju börja sitta upp Det vi funderar på nu är hur mkt jag ska vara uppe de nämsta veckorna. Vi vill ju gärna att han stannar iaf till v.36+0. Samtidigt måste jag upp lite nu för jag är helt slut i kroppen efter att ha legat så länge, önskar liksom att jag orkar lite mer när det är dags för förlossning. Sen är jag inte riktigt redo att bli av med magen än, skulle ju vilja vara uppe och visa den lite för folk oxå

    Kramar till er alla!

  • Fru sy
    Norrskensflamman skrev 2011-03-10 09:47:02 följande:
    Vet du Hvidis, jag minns att jag hade fantastiska, erotiska drömmar när jag var gravid!
    Jag har börjat drömma sådana drömmar oxå nu. Men här blir inget sex förrens vi vill att Orvar skall komma. Eftersom jag tror på 30 mars får jag väl försöka förföra mannen någon dag innan då Han tror på 1 april, så han kommer väl vilja vänta ngn dag... Eller kanske inte eftersom sexförbudet varit sen jul...
  • Fru sy

    Vad roligt med massa nya inlägg! Dessvärre är mitt huvud inte med längre... nu när jag skall kommentera kommer jag inte ihåg alls vad jag ska skriva. Förstår inte varför det blivit så Så får bli en massa kramar till er alla. Och ni ska veta att jag tänker på er och undrar hur ni har det även om jag är kass på att kommentera.

    Här har vi varit på kontroll idag igen, hos en manlig inte så bra läkare. Men vi såg ju själva på skärmen oxå hur det såg ut. Sista kontrollen idag, nu blir det typ inte att åka in förrens det är dags för Orvar att komma. Ska börja sitta upp lite i eftermiddag tänkte jag, och sen sakta öka lite varjag gör. Måste ju försöka få upp lite kondition igen, är helt slut nu efter vår utflykt till sjukhuset och då har jag ju ändå bara i stortsätt suttit i rullstol. Nu börjar det dessutom kännas i hela kroppen att jag är gravid, sitter obekvämt i bilen, gör ont i ryggen när jag sitter svanskotan strejkar... var tom så jag längtade hem till sängen Men lite i taget nu så ska jag nog komma igång igen. Målsättningen är att hinna sy en filt till Orvar som vi ska ha på bb, har ett underbart fint tyg med pirater som jg hela tiden tänkt till det.

    Magen växer så det knakar, vi är noga med att fota mkt så vi får bilder på den. Vi vet ju inte hur l'änge den är kvar! Vågen stod i morse på +3kg, underbart att den pekar uppåt nu igen efter magsjukan.

    Nu har jag ätit god mat mannen serverat mig, dags för en sovstund nu tror jag.

    Kramar igen till alla goa tjejer

  • Fru sy
    ingenjörsbruden skrev 2011-03-10 13:46:28 följande:
    Fru Sy: Va gulligt det låter med pirat-filt. Såg allt bra ut även om läkaren inte var lika bra?
    Där ser ni ju var jag har mitt huvud, är rätt borta. Är det de som kallas gravidhjärna? 

    Det såg bra ut med tappen, kanske att den var några mm kortare men svårt att avgöra eftersom alla läkare mäter olika. Men nu spelar ju inte det så stor roll längre. Får jag mycket onda s-dr av att vara igång se nästa vecka får jag lugna mig och vila så de förhoppningsvis lugnar ner sig. Mannen är hemma nu tom måndag så ska testa att vara uppe lite nu när han är nära... känns ju lite oroligare sen när han är iväg och jobbar...
  • Fru sy

    Massa kramar till Hvidis och lille sprattelgubben! *Håller tummar och tår för bra resultat idag* 

  • Fru sy

    Nu har vi gått 34 hela veckor, underbart! Jag fick sitta upp en del igår och kan ju säga att maten smakade väldigt gott nu när jag fick inta den sittades istället för liggandes Dock var jag nog uppe lite väl mkt igår, s-dr har nämligen känts en del i natt. Så idag blir det lite lugnare.

    Tog nya bilder på magen igår, oj vad jag växer nu Lägger in två bilder i galleriet så kan ni kika om ni vill.

    Kram

  • Fru sy

    Tack Ninnis!!
    Hoppas du har en underbar dag ute med korvgrillning och kompisar, låter så mysigt. Själv ska jag nu sätta mig i soffan och sticka lite, känns rätt gött det oxå

  • Fru sy

    Idag görs bypass operationen på min pappa. Känns jobbigt! Och det är massor av timmar till vi får veta att det gått bra. Håll gärna tummarna för honom idag!

  • Fru sy

    *Håller tummarna för Fru E och Hvidis lille sprattelgubbe idag*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård