• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Villemoa: Vad jobbigt att Moa blivit sjuk igen, och det är ju hög feber hon fått tjejen oxå. Hoppas det inte blir långdraget och att ni andra slipper det. Tror säkert den långa vintern påverkar vårt immunförsvar. Min mamma jobbar på en förskola som är "I ur och skur" där barnen sover ute, sen de började med det har sjukdomarna minskat markant.

    Flamman: Irriterande att behöva lägga pengar på bilen när det finns så mycket roligare saker att lägga pengarna på. Hoppas verkligen ni kan komma iväg på ngn resa iaf du och flickorna!

    Jag ringde hörrom dagen till Volvo och frågade vad det kostar att koppla ur airbagen fram så vi kn ha Orvar där... det kostar 4500!!! Helt ofattbart tycker jag. Men sen sade han att en del nyare bilar har så man kan koppla ur den själv med nycklen och när vi kollar upp det idag så kan vi det. Vet bara inte om man vågar lita på det? När vi åker alla känns det ju skönare att ha han i baksätet men om man kör själv är det väl skönt att ha han fram? Hur har ni andra gjort?

    Gick bra hos bm idag, proverna som togs var kanon. Var en annan bm idag för vår är iväg. Det påverkade ju såklart vad som ficks för mått på magen. Blir först 3 cm mindre än förra gången och sen när hon mätte om samma mått som för 2 veckor sedan. Hon trodde enbart det berodde på vem som mätte... men vi ska ändå dit för säkerhesskull om en vecka och mäta igen. Sen har nog magen sänkt sig lite oxå... tydligen ligger han väldigt fixerat nu. Bm sa att man räknar fullgånget vid 37+0, dit har vi ju bara 2 veckor Och kommer han nu innan så är det ju inte mkt för tidigt! Blir att ligga lite nu, får alltid ont när vi varit iväg. Hoppas på soffan och stickning lite senare i em/kväll.

    Kramar  

  • Fru sy

    Ninnis: Jag har ju glömt skriva att din mage är jättefin!!!!!

  • Fru sy

    Hej Fru Bygg, vad roligt att se dig här! Hur är det med er?

  • Fru sy
    Fru Bygg skrev 2011-03-18 13:38:37 följande:
    Fru Sy, vi har en ny saab och där skulle det också kosta 4000 kr att koppla bort den, men då kunde de ändå inte garantera att den var helt bortkopplad.
    Vi har alltid haft barnstolen bak och det kommer vi att fortsätta med. Även om man kan koppla bort den genom att vrida av den, så finns ju alltid krutblandningen kvar och vid en ordentlig smäll kan den explodera och lösa ut ändå. Så sa de på Saab iallafall. Vi har E bak som sagt och det funkar utmärkt. Vi har köpt en spegel att sätta på nackstödet, så man kan se henne via vår backspegel och det funkar kanon!

    Hoppas ingen tar illa upp om de har sina barn fram, detta är bara som vi resonerar!
    Det är just det jag hört oxå och därför funderar. Han på Volvo sa att det alltid är säkrare att ha barnen i baksätet och man vill ju ha det säkraste för dem. Tänker bara på hur det kommer funka att göra ner till mina föräldrar själv som jag tänker att jag skall göra, det tar ju ändå två timmar att köra... kommer det funka att ha han i baksätet då?!
  • Fru sy
    Fru Bygg skrev 2011-03-18 13:41:25 följande:
    Hej!
    Nu är allt bra. Jag mår mkt bättre även om det är sjukt stressigt på jobb just nu. Jag var iväg med en tjejkompis på en weekendresa till Manchester förra helgen och det var underbart att ladda batterierna med lite tjejsnack och shopping. Men oj vad skönt det var att vara hemma igen och få mysa med E. Hon hade saknat mamma massor även om det gick väldigt bra med maken hela helgen.

    Nu är det offentligt på jobb med pricken eftersom det syns väldigt tydligt på magen. Kan bara hålla med Flamman och Hvidis om att andra barnet blir man större med. Nu är jag inte så stor ännu, men om det fortsätter i denna takten så ser jag väl ut som ett hus i sommar! (men jag klagar inte, har ju en liten prick i magen!)
    Låter härligt! Både med att ladda batterierna, att du mår bättre, att E saknade dig när du var iväg och med pricken i magen. Tror du kommer vara jättefin i sommar. Vilken vecka är det du är i nu?
  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2011-03-18 13:48:50 följande:
    Det beror sig ju helt och hållet på hur lille Orvar blir till sättet. Jag har kört en timme själv, det var inga problem och skulle ha funkat längre också.
    Men funkar det inte kanske du kan ta tåg?
    Jo jag kan säkert ta tåget någon gång ist. Bara det om jag skall ha med hunden oxå känns det som de blir för mycket saker och bökigt. Vill ju inte lämna hunden hemma efersom mannen har så långa arbetsdagar mår ju hon bättre av att följa med mig. Lutar nog ändå att jag vill ha Orvar i baksätet. Precis som ni skriver är det säkert bäst även för min koncentration och sen stanna om det behövs ist.
  • Fru sy

    Muggles: Redan  v. 30, vad härligt!! GRATTIS!! Tack för tankarna kring airbag, låter ju klokt det du skriver oxå. Vi får väl helt enkelt se hur det blir när Orvar är född, blir ju inte att jag ger mig ut på äventyr med bilen den första tiden ändå. Tack även för tankr kring storlek i kläderna, får får nog inskaffa nga små plagg till tror jag. Hoppas på sömnad av filt nästa helg

  • Fru sy

    Heloise: Låter mysigt med lite planer på resa, hoppas ni kan komma iväg! Er dag låter mysig, hoppas Elise sover en stund i hallen så mamman och pappan kan få lite vuxenskoj. Det är något vi längtar efter här oxå, men om någon vecka så

  • Fru sy

    Nu kommer jag med nästa fundering... känns som jag har några att beta av nu då det börjat snurra mkt funderar i huvudet nu när det börjar bli nära.

    Hur tänkte ni med amningsbh, är det ngt jag borde inskaffa innan det är dags. Vår bm sa typ att vi behöver ingenting, men ibland känns det som hon bara säger saker för att lugna oss och kanske inte det smidigaste. Sen sägs det ju att brösten ändrar storlek mkt så det inte är bra att köpa innan. Men nu när jag pratat med en del kompisar och mamma precis så sa hon att det måste jag typ ha, för det andra bröstet kommer typ spruta när man ammar det ena. Hur har ni gjort, är det ngt ni fixat innan eller ska man fixa det sen?

  • Fru sy

    Tack för era tankar kring amningsbh. Absolut tänker jag ha några sådana tycker absolut att det verkar smidigast. Det jag funderar på är mer om jag skall försöka få tag på det innan det är dags för förlossning eller om jag kan köpa det när han är född. Att skicka iväg maken och köpa känns inte aktuellt då jag är extremt känslig med hur bh:ar sitter. Men vi kanske kan ta oss iväg någon dag och köpa en...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård