• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-03-24 07:41:01 följande:
    Fru sy: jo, jag får det ruttet dåligt av järntabletterna. Särskilt om jag tar dem som man ska, mellan två måltider... Sar typ var tredje dag nu isamband med måltid. Dåligt upptag är väl bättre än inget, tänker jag. Annars försöker jag få i mig mycket med kosten. Broccoli och rött kött och brännäslor i smoothien (tack för tipset blommis!). Men blä för järn tabletter! Annars har jag märkt att jag ska på toa-nu när Elvis borrar ner huvudet i bäckenet... Kan ju vara något sånt för dig också? Det blir ju väldigt trångt där inne. Tycker att han borde bestämma sig snart vr han vill bra de nästa 6veckorna, för det börjar kännas rejält när han vill möblera om där inne i sin etta!
    Vad jobbigt att du mår så dåligt av järntabletterna. Visst måste det vara bättre att du tar dem som du gör än att du inte får något upptag alls. Visst börjar det bli riktigt trångt för våra små killar nu i våra magar. Tänkte att det kunde vara precis så som du skrev först när jag fick springa tilltoa men känns kontigt att det skulle vara så hela dagen ju och kräkningarna på det. Nu är jag iaf helt tömd och kan idag ladda med ny energi. Mår mycket bättre idag, men s-dr är kvar s vi får väl se vad som händer. 

    Vår  bm sade att Orvar ligger väldigt fixerat när vi var där i fredags, hur funkar det då borrar de sig ännu längre ner i bäckenet innan det är dags eller ligger de liksom där och "väntar"?

    Hur går det med musikspelningen för Elvis så han ska vända sig?
  • Fru sy

    Ninnis: Mysigt med bt-fika och gnuggande av magar. *Håller tummarna för att det hjälper Fru E!* Riktigt surt med parkeringsböter.

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2011-03-24 07:41:56 följande:
    Hur går det med rajtantajtan förresten? Var det inte snart det var fritt fram?
    I helgen kanske Beror väl på om mannen tycker han behöver jobba i nästa vecka eller inte
  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-03-24 08:09:57 följande:
    Fru Sy, hoppas du mår bättre idag. Men som Mugglan skrev kanske du ska kolla upp det för säkerhets skull?
    Vi ska till bm imorgon och mäta magen så då kan vi ju ta det med henne då. Men har inga som helst andra symtom som det står på havandeskapsförgiftning och eftersom jag mår bättre idag borde det ju inte vara det. De gjordes även urinprov på mig när vi var där i fredags som inte gav utslag på något.
  • Fru sy

    Förresten Ninnis hur mår du nu, du käne väl dig förkyld i början av veckan?

  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-03-24 09:39:29 följande:
    Undrar hur det går för Andbeyond? Tänkte tippa att bebisen kommer på min födelsedag den 29:e men jag tror hon kommer tidigare Orvar tror jag är en liten filur så han håller sig nog i magen till april, tidig april
    Jag undrar oxå hur det går för Andbeyond, så spännande!

    Du har helt rätt Villemoa om att Orvar är en riktig liten filur... han har ju lurat oss nu länge. (Vilket iofs är skönt) Men nu då det typ är fritt fram börjar man ju bli lite irriterad om han skall hålla på såhär i flera veckor nu Iofs så mår han ju bra av att vara i magen några veckor till. Sen kan det ju bli IKEA i morgon

    Hur är det med dig och familje Villemoa?
  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2011-03-24 11:35:14 följande:
    Hallååååå! Andbeyond är på förlossningen! Fick sms 10.45 (som jag såg först nu). Skriver så här:

    "Hej! Jag får nu sovdos på Danderyd. Efter det får jag stanna på förlossningen. Hörs när bebisen är här. Kan ta ett dygn till dock. Kram! "

    Shit! Nu är det skarpt läge! FörvånadSkrattande

    Hejja Andbeyond!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åhh, vad spännande!! Hoppas det inte tar alldeles för lång tid nu!
  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-03-24 11:43:17 följande:
    Det är rätt bra här Fru sy tackar som frågar! Vi börjar märka av pollensäsongen här. Värst är det för maken som är superduperallergisk Moa har också känt av det, hon är lite tröttare och det kliar i ögonen på henne så hon får droppar morgon och kväll.
    Jobbigt med allergin! Jag har det oxå men inte märkt av något än. För mig är gräspollen värst så brukar dröja ett tag till. Borde fundera på hur jag skall lösa det i sommar då jag förhoppningsvis ammar, men ögondroppar borde man kunna ta iaf va? Hoppas att Ellie klara sig. Jag har massa allergier, fått från pappa medan min syster inte har några så det är ju möjligt!
  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-03-24 11:46:24 följande:
    Just nu roar jag mig med att sitta och titta på min mage som spritter och rör sig när Mini härjar runt där inne. Så himla häftigt! Och mysigt ♥
    ♥ Ja visst är det mysigt
  • Fru sy

    Muggles: Vad roligt att träffa andra som är i samma situation som ni. Hoppas det finns några trevliga som du kan umgås med, men det gör det säkert!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård