• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    God fortsättning mina fina trådvänner!

    Nu ska vi ge oss ut i det underbara vintervädret. Härligt!

  • Ninnnis

    God morgon finingar!

    Fru E, klart vi inte glömmer fikan idag! Min telefon uppför sig väldigt konstigt efter att ha blivit uppdaterad, är det någon vänlig själ som kan meddela mig Hvidis och Ingis mobilnummer? Ni själva, kanske?

    Vilæle du åka med mig till Fru E idag, Hvidisen?

  • Ninnnis

    Vi har haft en underbart skön och avslappnad jul. Mina föräldrar och syster kom i onsdags kväll och åker idag. Vi har ätit gott (och alldeles för mycket, som vanligt...), spelat spel, promenerat och bara umgåtts. Matlagning och julstök har vi hjälpts åt med. Nu jobbar jag måndag till torsdag.

    Angående KUB-testet så valde vi helt enkelt att gå efter ultraljudet och det vi faktiskt såg. Blodprovsdelen verkar vara väldigt omdiskuterad när det gäller provrörsgraviditeter. Vissa forskare menar att man då helt bör utesluta blodprovet och endast göra NUPP (ultraljudet). Överläkaren på kliniken kände inte själv till detta, men han kände en av forskarna/artikelförfattarna och ville gärna undersöka detta närmare. Han sade dessutrom att ultraljudet (nackspalt, näsben etc) väger tyngre än blodprovet. Hade vi bara gjort NUPP så hade vi fått utmärkta resultat.

    Detta i kombination med magkänslan gjorde att vi bestämde oss för att inte gå vidare med FVP utan tro att allt är som det ska. Och om det mot förmodan inte är så får vi ta det då. Jag känner mig lugn och trygg i detta och har faktiskt njutit av graviditeten ännu mer sedan vi tog beslutet.

  • Ninnnis

    Oooooohhhh, mess från Daa:

    "Vi är på väg till förlossningen. Vaknade av att vattnet gick. Värkarna är så mjäkiga så vi får nog åka hem."



    Kraaaaaaam och lycka till finaste Daa! Heja heja heja!

  • Ninnnis

    Har du inte fått komma hem än, Fru Sy? Stackare! Håller tummarna stenhårt!

    Flamman, stora varma kramar till dig. Du är också viktig!

    Blommis, hoppas resten av jul och nyårshelgen innebär övervägande mysiga och hemtrevliga stunder. Kram!

    Min BM ringde precis. Hon hade fått vårt KUB-resultat och ville höra vad vi bestämt oss för. Hon tyckte vi resonerade klokt och att det är rätt att gå efter magkänslan. Det kändes bra att hon tog sig tid att ringa och att hon tycker vi gör rätt.

    Nog pratat om detta. 

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2010-12-27 10:39:31 följande:
    Själv sitter jag här färdig påklädd och bara väntar och väntar. Undrar när Ninnis kommer och hämtar mig, idag är ju stora fikardagen.

    Skulle hon svika och inte komma så får ni ha det så trevligt på fikan och kramar lite extra från mig.
    Oh, jag får nog köra nu om jag ska hinna förbi dig
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2010-12-27 10:40:58 följande:
    Jobbet är alldeles för spännande så jag har just nu kört ner huvudet i sanden och försöker att inte tänka tankar som, tänk om tänkt om jag skulle få det.

    Här dansar strutsen idag.
    Klart du får det! *håller tummarna jättejättehårt*
  • Ninnnis

    Mess från Daa:

    "Ny rapport: blev inlagd på BB pga högt blodtryck, så nu ska hela långa värkarbetet klaras av på sjukhuset istället för hemma. Känns sådär, men så blir det. Kram"

    På frågan om parvlarna är på gång ut på riktigt nu svarade hon:

    "Nja, kanske inte än. Vattnet har helt klart gått, o jag tycker att värkarna känns ondare än tidigare. Kanske imorgon Oj! Tack. "

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård