• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2010-12-30 20:45:39 följande:
    Men iallafall: Jag gratulerar Elise till att ha valt alldeles förträffligt när hon gjorde upp med universum om de bästa föräldrarna. Syndromet har hon verkligen haft otur med,(otur-vilket fjuttigt litet ord i sammanhanget) och hennes ankomst blev ju mer än lovligt dramatisk, men vilken familj hon är en del av, det bör hon ha en alldeles egen lycklig stjärna för. En som lyser väldigt klart bland svarta hål och annat jävleskap. Allt det ni kommer att vägra och allt det ni kommer att kräva, jobba för och mer än något-allt det ni älskar, det är något jag unnar alla barn i hela världen. Alldeles oavsett syndrom eller andra begränsningar.  
    Tack Blommis för att du uttryckte precis vad jag känner. Som jag skrev till dig Heloise, är det några som klarar detta så är det ni.

    Kram till allra finaste Helipanzerfamiljen!
  • Ninnnis

    Fru Sy, din svärmor verkar vara ett kapitel för sig.  Jag hade låtit maken ta konflikterna framöver, du ska lägga din enerig på att inhysa Orvar, inget annat. Kram!

  • Ninnnis

    Vi ska snart köra till stugan i Småland. Ikväll blir det bara vi, men imorgon kommer bästisen med sambo. Tyvärr började det redan igår kväll med smällare som skrämde vovven. Vi har köpt DAP-sprej och stugan ligger lite mer avsides, så jag hoppas vi vlipper sitta i klädkammaren iår...


    Puss och kram mina fina vänner. Jag hoppas 2011 blir ett bra år för oss alla. Gott nytt år!

  • Ninnnis

    Hej sötnosar!

    Börjar med att krama Helipanzer, Hvidis och Fru Sy lite extra.

    Har ni fått komma hem än, Fru Sy? Orvar, håll dig inne i magen ett bra tag till!

    Heloise, jag håller med om att det lyser ett jävlar anamma och en styrka som imponerar mig i dina inlägg. Kram!

    Hvidis, vad jobbigt det måste vara för er alla tre. Har tyvärr inga kloka råd att komma med, men jag hoppas det är en fas som blir bättre.

    Flamman, hoppas ni har haft en fin ledighet i Uppsala. Saknar dina inlägg!

    Vi har haft en härlig nyårshelg i stugan. God mat och slöa dagar framför brasan. Nu är jag tillbaka i vardagen med massor att göra på jobbet.

    Förlåt för allt jag glömt kommentera, jag läser och skickar kramar till er allihop.

  • Ninnnis

    Och Daa, oj vad jobbigt för lilla Fälga! Och för dig! Hoppas du piggnar till snart och SKÖNT att allt ändå har gått så pass bra hittills. Kram till er alla fyra!

  • Ninnnis

    En helt anna fråga som kom upp i helgen, vilken barnförsäkring är bäst? Vi har IF till allt annat, men jag har hört så mycket om att TryggHansas barnförsäkring ska vara den bästa, vet någon vad som skiljer dem åt?

  • Ninnnis

    Flamman Finaste, finaste du.

    Det gör mig så ont att höra hur din make förstör och bryter ner dig. Tror du han menar det, eller är det sjukdomen som talar? Spelar det någon roll, förresten...? Hur känner du? Inboxa gärna, jag finns här vännen.

    Kramkramkramkram!

  • Ninnnis

    Lycka till hos psykopaten idag, Blommis. Hoppas det blir ett givande samtal. Kram!

    Fru Sy, fy vad jobbigt du har det! Nu ska du bara vila och ta hand om dig och Orvar. Så det så!

    Hvidis, vad skönt att E har haft en bättre dag. Lillskruttan!

  • Ninnnis

    Eftersom jag jusyt upptäckte att den nya layouten inte visar inboxmeddelanden speciellt tydligt så uppmanar jag härmed alla att ta en titt i sin inbox...

  • Ninnnis
    Soldemor skrev 2011-01-04 10:39:27 följande:
    Har folk inget annat för sig än att köpa biljetter hos Ticnet via telefon? 34 minuters väntetid!
    Fungerar det inte via datorn?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård