Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Leksi skrev 2011-02-27 20:16:12 följande:
    Jag har förresten bokat läkartid nu. *klappar mig själv på axeln*

    Just nu sitter jag och tycker synd om Alex i Solsidan, men roligt är det!
    *klappar också Leksi på axeln* BRA!! Du är skydlig dig själv detta. Du är värd att må bra, det finns hjälp att få ♥ Stor kram!
  • Norrskensflamman

    Morning!
    Helgen har varit lugn. Tack och lov.
    Maken har varit upptagen med att lägga klinkers i bastun. Detta utan några större gräl eller bråk. FAntastiskt! Och fint blir det Just när han jobbar och renoverar UTAN att gapa och skrika... älskar jag honom som mest
    Då lagar jag mer än gärna go'middag och servar honom, fixar kall öl och chips o nötter, fotmassage och lite älskog på det.  Men när han gör som i våras när han renoverade, gapar skriker, härjar till två på nätterna med mig, nä då bor jag hellre i ett fallfärdigt ruckel ensam än vistas under samma tak som honom .Då vill man inte ens steka falukorv åt fanskapet...

    Nu planerar vi att så fort vi får lös lite mer pengar så ska vi köpa klinkers till tvättstugan så ska han lägga där också. Klinkers köper vi på en Outlet så det behöver inte bli så himla dyrt. Däremot jobbigt med tanke på allt som är i tvättstugan som måste flyttas på; tvättmaskin, tvättho, diskbänk, skåpar, bänkar.... blä.

    Vi hade ju tänkt fara på tu man hand och åka slalom, men varken min eller makens ekonomi tilltåter oss att göra alla slalomresor vi vill just nu. Till helgen åker jag som bekant iväg med flickorna, maken åker med sina kompisar till ett annat ställe.
    I början av april ska vi iväg också, då med flickorna, då kommer gemensamma vänner långväga ifrån och vi ska umgås allihop. Känns roligt och viktigt.
    Sen var det då påsk... OM det vore möjligt så vore det ju fint att kunna umgås hela familjen då och åka slalom i fjällen. Maken lät igår pigg på detta och skulle kolla upp möjligheterna till att få låna en stuga.
    Liftkorten där dit vi åker är jäkligt dyra, så därför känns det som att dessutom åka bara vi två en helg, blir lite för smärtsamt för plånboken. Då känns det nästan viktigare att lägga de pengarna på att fira påsk med ungarna och vara där lite fler dagar. Ge ungarna en riktigt härlig påsk
     Å andra sidan vore det både kul o viktigt att vi åkte iväg själva... Usch så svårt allt är.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-02-28 10:52:29 följande:
    Flamman, skönt med en lugn helg. Och trevligt att få det kaklat och fint.
    Verkar som ni har fred i hemmet hemma just nu.
    Snart är det 4/3. Vad var det som hände då? Kommer bara ihåg att det var ett stort datum.
    Stort och stort, Men då ska vi till "psykopaten" iaf. Ang medicineringen antar jag. De undrar väl hur det går för honom med medicinerna... och han har ju slutat ta dem. Så vi måste ju höra vad det finns för andra mediciner mot bipolaritet (litiumtabletter har jag hört) och så måste vi diskutera Concerta (mot ADHD). Han kämpar ju med att få ner blodtrycket och det har faktiskt gått ner, man kanske inte tillräckligt.
  • Norrskensflamman

    Bruttan: Fy fabian vilken Bitch!! Fan, varför ska DU få ta skiten bara för att du ringer och frågar??

    Ja, det är förfärligt tyst från Blomman här... Hohooooo Vi vill ju veta ALLT om er nya familjemedlem!

    Jag är hemma med T som har hosta, huvudvärk och 38.1 i temp i morse. Så det blir en hemmadag idag.
    Bra om hon gör bort att vara sjuk nu och inte till helgen när vi ska bort...

    Men hon är så orolig att hon ska vara sjuk på fredag, då ska hon nämligen vara med i Småstjärnorna på skolan. Hon ska sjunga Teddybjörnen Fredriksson tillsammans med några andra tjejer. De har gjort rekvisita, nåt scenario osv.

  • Norrskensflamman

    T beställde plättar till lunch, så nu har vi ätit plättar med jordgubbssylt i stora lass. Och jag som annars inte dricker mjölk har druckit 3 stora glas !  Men plättar kräver mjölk

  • Norrskensflamman

    Det är underbart väder ute. Strålande sol och gnistrande vit snö och -5 grader. Hade inte T varit sjuk hade man kunnat gå ut och ta en prommis.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-03-01 14:18:12 följande:
    hehe god uppsväld mage!
    Hoppas det inte blir så farligt. Det var laktosfri mjölk. Resten av familjen har problem med laktos. Ickehelyllesvenskar som de är...
  • Norrskensflamman

    Själv har jag aldrig haft problem med mjölk eller laktos, bara att jag aldrig gillat det speciellt. Har alltid druckit vatten sen jag var barn. Men vissa maträtter kräver mjölk: Palt, plättar och nybakta bullar.

  • Norrskensflamman

    Jag har suttit och kollat på film när ungarna var små. Herregud så söta de var!!! Katja som 1½-åring och hade börjat prata, både på svenska och ryska. "Docka" "Omelett", "privjet" (hej), "zjivotik" (lilla magen), "njet" (nej). Åh så fina de är... ♥ ♥
    Man blir nästan sugen igen på smått. Nu när flickorna blivit lite större och självständiga. Men så instabil som situationen är just nu i vår familj så är det inte till att tänka på. Egentligen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård