Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Hej hej!
    Tillbaks på jobbet och här är turbulent som attan. Man blir riktigt orolig för vad som ska hända med våra jobb framöver
    Men jag har bestämt mig för att inte oroa mig över det nu. Nu är det familjen som kommer i första hand, även om jobbet förstås också är viktigt. Men jag kan ändå inte styra situationen på jobbet och vad som ska ske där i framtiden, utan jag kan bara jobba på och göra mitt allra bästa. Andra beslut är ovanför mitt huvud. Däremot så kan jag påverka situationen i min famij och hur vi mår, och det är där jag ska lägga mitt krut nu.

    Vi har haft avkopplande, härliga dagar i slalombacken, jag och töserna. Umgåtts med härliga, goa människor som bryr sig om oss, ätit god mat och myst.
    Och faktiskt så är det någon som jag tror ångrar lite att han inte följde med oss, för han har messat mig typ 10-15 ggr/dag och skrivit att han längtar och saknar och älskar oss. Så det var nog bra att vi var ifrån varann ett tag
    Ikväll kommer han hem. Få se hur det känns då.

    Daa, jag hoppas sömnen infann sig så att du han få dig en lur innan det var matdags!

    Kram alla!

  • Norrskensflamman

    Ingis: här får du en styrkekram! Du gjorde ett hästjobb i går. Synd att luften redan hade gått ur maken, men det är ju bra att han bad om ursäkt i alla fall.

    Fru Bygg: Härligt med fint KUB (har inte stenkoll på exakt vad det är, men förstår så mycket som att det betyder att allt är okej med bebben i magen)

    Ninnis: Klart du vackert gravid!!

    Hvidis: KÄnner igen det där med bubblan man går i veckorna/månaderna innan... Och känslan av att skinnet spricker när barnet rumsterar om där inne.
    Men snart så... Vila, ladda, förbered dig. ♥

    Solde, bra att du tar uppö det där med facket. Vad är det för fasoner på chefen, kan de göra så där??

  • Norrskensflamman
    Fru E skrev 2011-03-09 13:51:50 följande:
    Men hörrni Skånetjejer NÄR kan ni fika min mage behöver gnuggas i hög grad
    Ja, nu tycker jag ni får dela med här tjejer  och ställa upp och gnugga med Fru E

    Kram Fru E! Hur har du det?
  • Norrskensflamman
    Fru E skrev 2011-03-09 14:15:29 följande:
    Flamman-jobbläget är under kontroll liksom renoveringen så där känns det bra men inför vår FET är läget lätt panik men det får gå ändå
    Aha, jag fattar. Här kommer ett gäng kramar och en hand att hålla i.
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-09 15:55:27 följande:
    Blommis, jag var tvungen att titta på bilderna av Truls igen och jag bara ÄLSKAR den där han ligger på rygg och bara är vitt fluff och tassar

    Hur är det med Blompojken? Har han bara Truls i huvudet nuförtiden?
    Den bilden är helt underbar. Man vill bara borra in näsan i den där vita pälsen.
    Ja, HUR tar Blompojken sin nya roll som husse??

    Nu ringde maken och hade hämtat kidsen. Jag ska med lilla K på simskola och T ville försås också komma med till badhuset och bada med mig. Så då får det bli så. Inte för att jag är ett endaste dugg sugen på att klämma i min blekfeta (ja, jag har gått upp igen) kropp i korvskinnet till baddräkt, ej heller på att plaska runt i en bassäng med kallt vatten. Men vad gör man inte för ungarna. Har jag tur hittar T nån kompis så jag får simma några längder och få upp värmen och flåset. Sen jaccuzzi och bastu.
    DEt är ju sportlov och ungarna hade båda två åkt längdskidor på dagis resp. fritids idag. Och så simning ikväll. Passar ju bra.
  • Norrskensflamman

    Sötaste Blompojken  

    Fru E: Hänga upp och ner   (Ninnis, jag tror det har och göra med två eskimåer, eller har jag fel Fru E )

    Lanovia: Så skönt att lillskruttan är i bättre form. Härligt när de börjar prata, och ungefär samtidigt börjar de visa på allvar att de har en egen vilja minsann

    Vet ni, jag börjar sakna bebislivet liiiiiiite, litegrann... Det är farligt att hänga i den här tråden
    Samtidigt som det är så skönt när tjejerna blivit mer självständiga nu. Men lilla K skulle verkligen vilja ha ett småsyskon. Men det är ju inte aktuellt som vi har det nu

    Det var kul att få hem maken. Vi har kramats och pussats och haft älskog och det känns riktigt bra faktiskt. Nu väntar vi bara på en ny tid hos psykopaten. Verkar som att han själv verkligen vill komma igång med just Concertan och prova dess effekt.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-10 09:01:30 följande:
    Fast då hänger man väl inte upp och ner i två kvällar? *känner mig ovanligt korkad*
    Vad vet jag... jag har inte varit i den där svängen så jag har ingen aning. Men jag bara tänkte mig att man kanske vill hänga upp och ner så de inte ramlar ut?

    Fru E: upplys oss!!! Vi är förvirrade...
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-10 09:00:37 följande:
    Flamman, vad skönt att maken vill komma igång med behandlingen. Hoppas det braiga håller i sig.
    Ja, jag hoppas också det. Men är väl medveten om att det kommer bakslag. Men jag känner mig starkare själv nu, så jag tror och hoppas jag kan tackla det. Men medicinering måste det bli, annars är det inte hållbart.
    Och ju fler och längre braiga perioder, desto mer hinner vi lappa ihop oss och täta igen där kittet krackelerat, om du förstår vad jag menar...

    Ibland känns det som att vi är lite nykära faktiskt. Hur idiotiskt och obegripligt låter inte det...?!  Efter allt som hänt och alla turer hit o dit. Men faktiskt så känns det så.
  • Norrskensflamman

    Vi hade en mysig kväll igår jag och tjejerna. Men satan i gatan vad vattnet i stora bassängen är kallt !!
    Jag måste verkligen simma järnet för att inte frysa.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård