Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg skrev 2011-02-11 10:15:45 följande:
    Många kramar till er alla! Nu ska jag se om en liten runda på bygget gör under mot min yrsel och illamående!
    Hoppas det hjälper lite. Snart är det tisdag, hoppas BM har någon bra lösning.
  • lanovia 08

    Flamman enligt mig är det där lika illa som fysisk misshandel. Fy fan så här får han inte bete sig. Önskar jag kunde göra något för dig. Och att hota med att ta barnen ifrån dig, lämna dig med lån. Jag blir så arg så jag gör nog bäst i att vara tyst snart.


    Men hur ser framtiden ut? Har du bestämt ännu om han får stanna i huset så länge? Vad är det han kräver att du skall göra när han hotar dig? är det här sådan vi inte skall skriva om öppet??


     

  • lanovia 08
    Soldemor skrev 2011-02-11 12:37:46 följande:
    Älskade Blomman! Nu bekräftade ju kuratorn det vi säger till dig så ofta, hur klok och fantastisk du är och att du definitivt borde arbeta med människor på något sätt, då en varm och empatisk medmänniska som du är vad många behöver.

    Hon verkar väldigt klok hon också, förresten.

    Vi tänker på dig här, hoppas du får en lugn och bra helg med fint väder så du kan gå ut om du känner att orken för det finns.
    Skriver också under.

    Skickar stora och varma kramar till Blommis.
    Önskar du kunde sluta klandra dig själv för att du inte kan mota ångesten. Det du går igenom är hårt, jobbigt och mycket tråkigt. En längtan, dröm, kärlek och biologisk drift har just slitits ifrån dig. klart som tusan du mår kasst.
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-02-11 13:51:34 följande:
    Lanovia: Jag har nog redans skrivit lite för mycket... Så vi kan ta det via inboxen istället.
    Min inbox är öppen.
  • lanovia 08
    Soldemor skrev 2011-02-11 12:32:22 följande:
    Nä, Gbg. Men det är klart du skall komma in och komma och heja på Loppetrollet!. Hon ätr en Skogkatt i grupp 6 klass 9; Safari Kittens Siena är hennes officiella namn.
    Tror tyävrr inte jag hinner imorgon. Har barnkalas för brorssonen inplanerat imorgon. Han börjar bli så otroligt stor, snart dags att börja skolan för lillplutten.
  • lanovia 08

    Fru sy, massa massa styrke kramar. Förstår att det suger hårt mellan varven. Jag är som sagt imponerad öve rhur bra du har klarat det.
    Appropå att handla kläder. Låt dem inte köpa för mycket. Bara så ni har för de första dagarna. Resten kanske du kan ge dig ut och handla sedan? Visst man har ju annat att tänka på i början men det är kul att få köpa lite själva också.
    Eller en annan tanke? Får du inte lov att sitta alls? Jag menar vad händer om du sätter dig i en rullstol och ni rullar ut i affärer?

    Vad gäller att 6 veckor känns långt. Jag förstår dig så väl. Nu hade jag ingen jobbig grav. Men vet ändå att de gågner jag hade ont eller jobbigt så sa jag ofta att nu vill jag inte mer. maken svarade ofta, bara att bita ihop, bara 9 veckor, bara 6 veckor kvar etc. Men vaddå bara??? Det är ju en hel jävla evighet.

  • lanovia 08

    dfk, trevlig fredagskväll till dig också.

  • lanovia 08

    Vilka söta hundar.
    Vad kul att ni bestämt er för att skaffa hund. Jag vet en Blompojke som kommer bli lycklig.

    Fru sy, ja hundkärlek är varm och underbar.

  • lanovia 08

    Fru sy, jag har tappat bort mig, vilken vecka är du i? 29?

  • lanovia 08

    Ah, jag skulle skriva något mer men kan inte komma på vad det var....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård