Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor, tänk om vi hade haft en sådan präst. Våran predikade typ bara om helvetet.

    Låter som ni kan få en intressant middag.

  • lanovia 08
    Soldemor skrev 2011-02-15 12:04:42 följande:
    Ianovia: Vad Mölndal var trevligt! Mysigt litet centrum, pizzeria med goda pan-pizzor och så hittade vi en perfekt lampa till hallen på Biståndscentrentralen, en i metall med brunt glas med mönster i. Kommer passa så bra i vår 50-talshall!
    Ja vi gillar det. Tycker vi bor kanon.
    Men vart var ni och åt pizza? Detta ställe med pan-pizzor har vi missat. Och Biståndscentralen, var ligger den?
    Nu får du uppdatera mig lite, vi har ju bara bott där i 4,5år.
    Vad kul att ni hittade en fin lampa.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-02-15 11:56:27 följande:
    Lanovia igen, hur blev det med Kap Verde?
    Det verkar som att det blir av! Med andra ord väldigt säkert, men vi vågar liksom inte riktigt riktigt tro på det innan vi landar på Kap Verde.
    Men resan är blockad, boka skall vi inte göra förrän senare då vår släkting som hjälper oss tror att priserna kommer gå ner lite till.
    Men det skall bli så gött att komma iväg lite.

    E har blivit vaccinerad mot mässling, påssjuka och röda hund nu också så nu kan inte det heller hindra oss.
  • lanovia 08

    Blommis vilken sötis ni skall hämta hem. Blompojken kommer ju bli så oerhört lycklig. NÄr fyller han, vart skall du hämta hunden?
    Jag gillade Milou.

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-02-15 14:25:18 följande:
    Vilkar till Ingis gröna plupp. Jag somnade visst i soffan... Jo, tack allt bra himma. Till och med rajtantajtan har kommit igång. (men jag är lite motvillig, för ibland är jag så jäkla öm i symfysen) Valentin bojkottade vi. Vi firar kärleken varje dag istället! (någon som hör stråkkvartetten gnisla illa i bakgrunden? ) Lilla e är så stor. Babblar på, säger orden rätt en gång, sen använder hon en slags förkortning. Så vi talar i koder här. Pippi och teletubbies (pipa å tabbetta) ska det vara hela tiden nu. Och bilar... Bilar bilar bilar bilar... Tuttarna är också väldigt intressanta igen. Men mest för att stoppa saker i. Vantar och bilar såklart. Hon är bara världens gosigaste lilla finaste tjej, tycker jag, helt opartisk. I morgon kommer min mamma och hon ska passa henne på kvällen när vi ska på föräldrarmöte på förskolan. Rektorn ska prata om förändringar på förskolan. Ska bli intressant att se vad som ska hända. Tand nr 7 och 8 är påväg. Fortfarande bara två risgryn i underkäken... BVC på torsdag med vaccination och test och hela faderullan. Så vi har övat på att gå i trappan lite.
    Gosiga lilla tjej!
    Nu har tänderna satt fart.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-02-15 16:00:34 följande:
    Nej, mest protein tror jag

    (sorry, kunde inte låta bli...)

    Riktigt bra GI- medod alltså.


     


     

  • lanovia 08

    Äh jag skulle ju får med Ingis citat om inga kolhydrater också... jaja...

  • lanovia 08

    Skruttan är alldeles för glad i trappor, som tur är har vi bara halvtrappor hemma, inte riktigt lika långt att falla om olyckan skulle vara framme. Igår gick det som tur var bra.
    Hennes farmor och faster tränade hela julafton med att gå i trappor, innan dess hade hon inte brytt sig om dessa så mycket. Nu blir hon helt galen när hon ser en trappa hon kan klättra i, ögonen bara lyser. Och jädrans var hon blir arg om man hindrar henne.
    Jag kan säga att jag inte direkt framfört mina varmaste tack för att de väckte hennes intresse.

  • lanovia 08

    Idag är jag så himlans trött. E har sovit urdåligt de sista nätterna. Vaknar tidigt på natten eller kvällen och bara skriker. Då tar vi in henne till oss så hon får somna om där. Större delen av natten ligger hon kloss an mig vilket är supermysigt, men ger inte riktigt samma sömn. Och mellan varven vaknar hon o börjar skrika. Någon jobbig period eller tänderna som är på väg och  stör henne.
    Inatt var hon riktigt jobbig men nu är det också 5 dagar sedan hon fick vaccinet och tar 5-8 dar innan det ger verkan.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård