Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis, tack för tipset. Har faktiskt inte tänkt på detta i det här fallet.
    Och ja vi behöver sömnen...

  • lanovia 08

    Leksi, en annan tanke som slog mig för en stund sedan. Du skrev ju att du tycker allt det vardagliga är så jobbigt som t.ex. planera mat. Ni har inte funderat på någon av de företag som skickar hem mat?
    Vi har t.ex. Linas matkasse. Då får man hem mat varannan vecka för 5 måltider. Alltså slpper man planera och storhandla varandra vecka. Superskönt och enligt oss guld värt.

  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2011-02-15 18:23:47 följande:
    Jag försöker verkligen läsa lite varje dag så jag inte tappar kollen helt på er allihop. Men det är egentligen inte alls läge för mig att hänga såmycket här just nu.
    Jag har så mycket med att försöka hitta bra rutiner och allt som rullar på med teamet och de olika personerna jag har tider hos, träningar, läxor och matcher för sonen och så hans nyväckta mat-och bakintresse, mina bollövningar och promenader plus allt annat som faktiskt behöver hända hemma oavsett sjukskrivning eller sorg. Elda, kånka ved, diska, tvätta, hålla undan den värsta skiten (det går sådär) och så naturligtvis planeringen av mat varje dag-maten hör ju till mitt upplägg dessutom.

    När man är där jag är nu, så räcker resurserna inte riktigt till, men jag gör så gott det går och även om jag inte kommenterar allt ni gör och upplever, så hänger jag med efter förmåga och BRYR mig gör jag helhjärtat.

    En hund mitt i allt? Är hon galen tänker ni.
    Ja det tänker jag med.
    Fast vi har ju faktiskt pratat om hund och kollat uppfödare på rasen i sisådär tre år nu, så det är inte så värst överilat, även om det blev lite tidigare än tänkt.
    Och egentligen är nu kanske lika bra, eftersom jag ju mest är hemma och valpen ju behöver den tillsynen nu.

    Min son kommer i varje fall att smälla av. Han fyller år på torsdag och då ska jag berätta för honom att efter helgen kommer en liten person till att bo här. Jag tror sportlovets aktiviteter kommer att ge sig helt av sig självt faktiskt...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag tror nog fakstiskt att en hund kan göra underverk. Lite extra kärlek hela dagarna är aldrig fel.

    En kram till Blommis som kämpar på hela dagarna, jag tycker du verkar göra det bra även om det är tungt. Allt måste inte göras perfekt, städning är inte det viktigaste.
  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-02-16 14:19:41 följande:
    Har varit med syrran hos hennes advokat idag....det tär på en....men det gick bra o syrran var så glad att jag var med. Känns bra!

    Den 8 är det dags....ska def ha med mig en lapp med stödord....som stöttning.

    Hoppas att ärkeaset får ett rejält straff....villkorligt trodde inte advokaten att det blev....det är alldels för grov misshandel o upprepade gånger så det blir högst troligen fängelse...men kanske inte i flera år....tyvärr....men jag tror att ett par månader skulle göra nytt iallafall.

    Stora guddottern håller på att utredas för ADHD....men hon vägrar att lämna blodprov.....hon blev väldigt dåligt behandlad när hon var 4 år o det har satt enorma spår hos henne.....men hon KAN lämna blodprov....har ju medfödd sjukdom som måste medicineras....o den kollas med blodprov 1g/år...men ärkeaset "vågar" inte ta diskussioner med henne....(hon bor hos honom=ingen som håller koll på henne o styr upp henne)...
    Hon byter inte underkläder mer än någon gng i veckan....borstar knappt tänderna....hennes hy....alltså hon har så GRYMT mkt o STORA pormaskar o finnar för hon tvättar sig inte o det funkar som alla vet dåligt med smink o tonårshy.....Man blir bara ledsen......suck sicken unge....o lilla guddottern är helt underbar.....TOTAL motsats till sin syster! O tur är väl det!

    Sorry för ego...måste bara skriva av mig lite....fullt ös här som vanligt!
    Hoppas han får ett straff som känns lite ialla fall.
    Men!!! Jag blir så arg när jag läser om stackars barn som får så illa. Kan inte ärkeas ialla försöka bry sig om sina barn? Kan inte dottern får bo hos din syster?
  • lanovia 08

    Känner att jag inte riktigt klarar avsluta det jag skriver till er pga trötthet, så känns något inlägg halvdant får ni försöka tänka slutet själva.
    Nu har jag bara 30 min kvar att jobba. Sedan hem och äta innan vi skall och häsla på en mysig kompis.

  • lanovia 08

    Ninnis vad skönt att huvudvärken släppte lite.
    OJ! Vilken otur att du råkade köpa en Beatles tröja. Rätt kul att få handla lite va?

  • lanovia 08

    Fru Bygg, fy vad jobbigt att mår så dåligt. Vad sa BM?

  • lanovia 08

    Truls Hjärta
    Är det idag Blompojken fyller?? isåfall GRATTIS! Är det alltså idag ni blir hundägare???
    Jag känner mig vilse i pannkakan här.

  • lanovia 08

    Vi har en granne som har en hund av liknande ras. Den heter Tiger. Tycker det är väldigt roligt namn på den hunden, så fort våran hund kommer nära springer han och gömmer sig, en riktig Tiger.

  • lanovia 08

    Alla ni som hoppades att min kropp visste vad den sysslade med denna gång kan sluta hoppas. Indianerna har tågat in.
    Och rent barnmässigt är det ingen katastrof, E är bara 1 år vi har tid på oss. MEN jag drabbas mellan varven av panik, tänk om det tar 1 år även denna gång. Eller om det inte kommer gå alls. Och jag blir så jädrans less på min kropp. Kan den inte bara skärpa sig? När jag försöker att inte bry mig så behöver väl inte den hålla på att spöka??

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård