• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingen baby i natt heller!

  • Hvidbrud

    Ninnis: åh, det låter härligt! Jag har rakat armarna och trimmat muffen i blindo... Lättare att passera nu än genom urskogens lianer!
    Fick precis sms från min bror att min pappa är på akuten med ev blodpropp i benet. inte kul. Förhoppningsvis är det inget, men med hans sjukdomshistoria är det ganska troligt att det är en propp. Han är inne på röntgen just nu, så vi får snart veta.

  • Hvidbrud

    Jo, det var propp. Men han blir hemskickad med medicin och han får stanna hemma från sin golfresa till Irland, så nu är han iallafall hemma när babyn kommer...
    Får sån lust att skälla på honom, att han ska leva nyttigare, sluta röka, dricka mer vatten och inte vara en sån arbetsnarkoman! Men det hjälper ju inte. Får ta och hälsa på i morgon och se om han behöver något!

  • Hvidbrud

    Ingen baby inatt heller!

    Flamman: hur gick det på daten? Vackrast i stan förstår jag att du var, men hade ni trevligt? Fick ni något gott att äta? Fick han dig att känna dig bra? Nyfiken!

  • Hvidbrud

    Villemoa: har precis hälsat på pappa och hämtat medicinen. Tyvärr var sprutorna slut överallt i närheten men den snälla apotekaren lyckades lokalisera ett apotek som hade hemma, så dit får jah skocka gubben när han kommer hem! Så stort är Malmö inte heller. Pappa ska inte ta den förrän kö 20, så det är ingen brådska. Han var vid gott mod iallafall och det är ju skönt!

  • Hvidbrud

    Ninnis, finaste finaste du! Blir helt rörd till tårar! Vi har fått lagt undan ett paket vid kronprinsen, så det borde lösa sig! Men tusen tusen tack för att du erbjuder din hjälp

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård