• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Igångsättningstips mottages gärna!

  • Hvidbrud

    Så skönt med sömn Lanovia!

    maken har boat ordentligt här hemm, skurat golv och putsat fönster och allt! Finns inget kvar till mig.. (hehe ) dansa har jag prövat, gick jättelångt idag och sprang igår. ( sprang.... He he, jag försökte springa iallafall, fy vad komiskt det såg ut! - mumintrollet flyr dalen, typ)

  • Hvidbrud

    Låter som en bra pressent Ingis! Till dig själv iallafall. Han får vara glad för att han får något iallafall.... Smockan var ju ganska rolig ide! Fniss! Hoppas att det blir en ok dag för er båda...
    Min loppa vill inte sova, hon ligger och sjunger där inne i sängen för sin pappa...Lanovia: det får GÄRNA bli i natt! Hoppas att du har rätt!

  • Hvidbrud

    God morgon! Ingen baby har tittat ut inatt. Bara en stor tjej som ville vakna kl 5... Zzzzz... När kommer du lille vän?

  • Hvidbrud

    Min spontana tanke flamman är: ut med karsloken. Han visar ju överhuvudtaget ingen respekt för dig på något plan. Men det är ju lätt för mig att tänka och tycka, jag delar inte hjärta hem och familj med honom. Fy, vad jag känner för dig fina flamman! Kramar om. Levde fem år i ett förhållande med en man som inte viste vad respekt var heller, psykopat kallar jag honom idag, men oj vad jag inte kunde slita mig från honom. Hjärnan viste ju vad som var fel (ja, det var fel, jätte jätte jätte fel) men mitt hjärta och klitoris kunde inte lösriva sig från honom. Det var otrohet, psykisk och fysisk terror involverat, poliser och kvinnojourer och skyddat boende. Fortfarande har jag mardrömmar om denna mannen (mycket har dykt upp igen med dina berättelser om hur du blir behandlad, även om våra situationer inte kan sammanställas, så rör din mans ohyvs och respektlöshet gamla minnen i mig som gör det så svårt att vara neutral.)
    Jag lyckades till sist att kapa kontakten helt. Men ärren bär jag för alltid på min själ, men mitt hjärta delar jag nu med de som sätter pris på det och jag inte behöver krypa för.

    Jag önskar så att du ska få lov att vara glad och nöjd och utvilad och göra de sakerna som gör dig och dina tjejer lyckliga! Att du kan komma hem utan klump i magen och vara i ro. Det önskar jag dig. Och oh, så mycket kärlek!

  • Hvidbrud

    Så härligt Ninnis! 3G mindre än min kille på samma tidspunkt! Och underredesbilder fick vi också i mängder. Och en liten knölig ansiktsbild på näsan...
    Du vet att du kan föda i säte också? I Malmö är det inga problem, det ska bara undersökas ordentligt så att beckenringen och huvudet passar. Det gör de med röntken, vet nye hur du står till att röntka foster, men det har din pappa säkert en ärlig mening om. Om Elvis nu väljer att vilja komma ut det hållet, så får han försöka, tror jag.... Men mini har ju mkt god tid på sig att vända sig. Elvis vände när jag spelade Mozart genom hörlurar som jag satte nere vid blygdbenet, på det sista mjuka stycket och stod i skulderbro, ryggliggandes med böjda knä och upp med bäckenet och ryste/rullade bäckenet i den ställningen. Stot också på alla fyra och sköt rygg och svajade om vart annat tre ggr/dagen. Då fattade han galoppen!

  • Hvidbrud

    Ingis: slurp! Låter gott! Vad ska ni ha till kroketterna? Steker du avokadon också?
    har pilatesboll som jag sitter mycket på... Och färdknäppen funkar inte heller. Men en ordentlig omgång kan jag varken hitta lusten eller energin till...

    M. Kära syster berättade precis att hon gått två veckor över med sin förstfödde... Suck...

  • Hvidbrud

    Slurp! Har nu googlat rostas... Visste inte vad de var, där av min konstiga fråga... Rostade räkor läste jag... Men oj, vad gott! Blir nog avocado och räkor här också ikväll (men jag gillar med majonäs...) Kött nödvändig det igår, men en grillad kyckling och kroketter och en café du Paris sås är väl inte illa? Mot Ica!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård