• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman
    Mån 2 maj 21:44#6329
    Vet ni, jag och flickorna har det väldigt harmoniskt här  i huset just nu. Helt plötsligt kan vi andas och behöver inte gå på helspänn och jag känner stressen släppa.

    Vill bara påminna dig om hur det har varit... Fina flamman:jag tror att dina fina flickor lider av att det är så ostabilt hemma. Det är inte bara du som tar smääarna med hans personlighetsförändringar och extrema svängar. Ena dagen är han en fantastisk och stöttande pappa som följer med på fotboll och slalom och hela fadderuttan och i morgon ska man tassa runt på tå så han inte blir galen på mamma som inte har gjort något fel. Det är inte hållbart. Det är inte sunt. De är små och ömtåliga i sinnet. Flamman, var rädd om dig och dina flickor. Jag är så ledsen för att han inte kan vara den man ni alla verkar önska att han kan vara hela tiden, men man kan faktiskt inte tillåta sig att bluda för de hemskheter som faktiskt försegår mot dig. Han får klara sig själv, precis som alla oss andra! Har lust att ge honom en örfil mitt i det där charmprins-leendet och säga vakna din klown, packa dina saker och stick innan du skadar de du älskar ännu mer. Var en man, din fegis!

  • Hvidbrud

    Men mest vill jag krama om dig flamman och torka dina tårar och ge dig styrkan att tro på att ni är på rätt väg. Det kommer ljus, det kommer solsken. Önskar att du ska få bli hel och att dina flickor på sikt kan se förnuftet i sina föräldrars beslut, så de också kan bli starka hela individer.

  • Hvidbrud

    Här öser det ner. Batman lämnar e på dagis, Elvis snusar i sängen, mjölkstinn och nöjd. Jag ska ta och reparera amningskudden så att Mona axlar inte går isönder istället. E vill pilla på bäjbin hela tiden- så klart! Hon blev så glad så glad när vi kom hem. Min fina flicka!

  • Hvidbrud

    Tack muggles! Duktig du är! Ibörjan är det nog aldrig nog för de små, Elvis kunde suga 24/7 om han fick lov! Jag har precis beställt en ny bh på ebay. Jag får typ sex bröst i alla mina gamla, så nu beställde jag en ha ha ha 75k!!! Ha ha! Passar inte den så vet jag inte vad jag tar mig till? Knyter ikeapåsar om halsen eller nått!

  • Hvidbrud

    Kanske blir den för stor, men jag är så nedrans trött på trånga bhar! Den kostade bara 100kr med frakt, så det är värt ett försök. Skulle jag in o h köpa en i bhbutik här skulle det gå på mi st 600kr!

    Lillprinsen sover, storsessan lämnas på dagis. Här är lugnt och fridfullt! Hade glömt hur mycket de små sover i början. Skulle på återbesök på bb igår, men jag hade helt missat att det var onsdag! Så det blir idag istället. Ska bli kul att se om han har vänt i vikt. Tycker att kinderna har börjat runda till sig lite

  • Hvidbrud

    Bra, Ninnis! Maken är lite disträ och glömmer vad han håller på med och så, måste få honom att vila lite idag annars blir han helt slutkörd. Käns som om jag kan hantera entimmes sovpassen bättre än han, så det är viktigt att han också tar igen sig! Men han vill fixa och dona och tvätta och fylla förråden och reparera cykeln och Gud vet vad... Jag vill bara amma, titta in i babyögon och sova.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård