• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Låter som om det blir en kanonfest! Vackert kort! Fina tjejen! Jäköar en sån beskare lille J la av! Det betyder med all säkerhet att han ska ha ny blöja asap!Hej hej!

  • Hvidbrud

    Jag hoppar trådfikan även om jag gärna vill, så vill jag heldre vara hemma med nya bebisen i tryggt förvar och lilla snuttan som har fått krupp. Hon är på bättringsvägen men lite febrig fortfarande och hostan börjar låta som vanlig hosta. Tur jag kan amma, så mr j är sitt skyddad. Min bh kom idag. Den var för stor. Pust! Synd, för kg behöver bra stöd, men k var liiite i överkanten... Någon som drar 75k så är det bara att hojta till så skickar jag den! kram på er alla!

  • Hvidbrud

    Det var ett ebay fynd och pengarna gick oavkortat till neonatalavdelningen på ett engelskt sjukhus, så det gör inget att den inte passade eller går att byta. Men den får gärna komma till användning. Kanske svärmor kan ha den om man köper till sånt förlängarspänne i ryggen?

    Ställer in en nybakad rabarberpaj i tråden. När jag kan lägga j från mig (han ligger här och ser almänt onyker ut i mina armar och himlar med ögonen och småflinar och får mig att undra vad jag egentligen har i tuttarna...) då, ska jag göra valijsås med äkta vanlj.... Mums! Men bara liite. Har fortfarande mer än hälften av gravidkilona att gå ner, så nu gäller det att äta sunt och nyttigt både för mig och lilleman och mitt ego!

  • Hvidbrud

    Daa: jag har haft barnen brevid mig hela tiden, så jag känner inte igen de drömmarna. Måste kännas konstigt att upptäcka att de inte är där när man har legat så försiktigt!

  • Hvidbrud

    Ystad har jag bara hört bra om! Skulle också gärna ha fött dör, om vi nu inte hade varit på så praktiskt avstånd från MAS. Men de var duktiga där också tycker jag, fick ju träffat fyra olika barnmorskor på tolv timmar och de var rara allihop (tillochmed hon som la nålen fel på mig när jag skulle få antibiotika, så att jag ser helt blåslagen ut.... )

    Stackars ballabus! Det är inte roligt när de är sjuka.
    Vabbar man när man är mammaledig?

    får se hur det käns med den 1juni, just nu känner jag mig inte riktigt klar...

  • Hvidbrud

    Jättekram tiöö Mugglan. Och kram till Lanovia, 10 000 är många pengar mndre varje månad. Hoppas att ni kan få alla ändar att hänga ihop!

  • Hvidbrud

    Varmaste kramar till heloise!!!

    Ninnis: jag tror att man kan känna det när barnet fixerar sig, men jag tror att det är mycket individuellt. Jag frågade min sjukgymnast och hon sa att det trofé hon vist. Det blir ju ett annat tryck i bäckenringen och sen rör sig barnet inte lika mycket efteråt.

    Var på BVC idag med j. Han hade gått upp 250g sen han föddes, så han är uppe på sin kurva igen. 3960g. Sen var vi på utvecklingssamtal på dagis pch fick höra fina saker om min lilla flicka. En liten kvinna är hon i sin kjol och sina tofsar och handen på höften... Lite krasslig fortfarand, men de sa att hon var ok för att få komma. Hon älskar ju sina kompisar där, de är några tjejer som har funnit varandra redan. Gullungar!

    Stort grattis till lilla k på sexårsdagen! Hoppas att hon har haft en underbar dag!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård