• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fina parvlarna,Daa!
    efterkontroll hos Bm idag. Kommer få underkänt på bäckenbottenträningen, känner jag på mig... Hoppas att jag har läkt ok iallafall. Käns ok där nere iallafall och mina fogar har börjat samla sig, gör inte alls lika ont längre. Var ju hos sjukgymnasten förra veckan och hon sa att det (bäckenet) fortfarande var mycket ostabilt och gav mig fem övningar för att stärka muskulaturen. Det käns som om det hjälper! Åkte rutchkana med lilla e i förrgår och det var sånt schwung i den att vi lättade och landade rakt på korsbenet- sen dess kan jag stå på ett ben utan att det känns som att få en kniv i muttan *glad* Nä, duschen kallar! Kram alla!

  • Hvidbrud

    Ninnis: jag ammar och ätersamtidigt.... Tack, kontrollen gick bra! Godkänd! Ska bara fortsätta knipa och inväntar cellprovsvar. Nu: SYTYCD!!

  • Hvidbrud

    Jepp, Ninnis har helt rätt. So you think you can dance. Är djupt imponerad av dansarna och vad de kan göra med sona kroppar!
    Ninis: med barn två klarar du nog också att amma och äta utan att tänka på det . Minns att jag också åt kall mat hela tiden med e. J vaknar alltid så fort vi sätter oss ner, så han får en slurk sen får han ligga här i soffan brevid och jollra lite.
    Leksi: de där gnällperioderna... Suck. Man blir helt grå hårig av dem! Sömn brukar göra mirakel och att prata och förklara. Har ju en tjej här i tidig trotsålder som inte vill något om hon inte får förklarat varför eller varför inte.
    Nu vill damen se på barbapapa. Hejdå!

  • Hvidbrud

    Åh, Daa, det där med att vilja ha två famnar känner jag så väl igen. När j gråter och e klänger sig om min hals och säger: du är min mamma! Då gör det ont i hjärtat!

  • Hvidbrud

    En fördel för parvlarna och lille j är ju att de nte har upplevt något annat... Ty Jersey det låter som om du gör ett bra jobb Daa med dina två!

  • Hvidbrud

    Grattis till godkänd efterkontroll! Och grattis till nya maskinen! Hojta till om du vill ha en beskrivning på de övningar som är bra för att styrka bäckenet, fru sy!

  • Hvidbrud

    Ninnis: jaaaaaa! Det var underbart! Nu vilar jag igen! Maken ska jobba helg och from måndag går e bara 15h /vecka på dagis, så jag kommer vara "ensam" med två i fyra dagar, så jag samlar kraft och levnadsmod! det kommer att gå jättebra, men det är så många gränser som ska testas och sättas nu, så man blir lätt lite matt....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård