• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kram Flamman! Behöver du en tablett tar du en tablett.

  • Hvidbrud

    Men flamman gumman! Kramar om. Det är ju han som är totalt värdelös, fina flamman! Kram!

  • Hvidbrud

    Ja! Att bli arg, i rätt styrka på rätt tillfälle är något av det bästa som finns. Men många är vi nog som "av-lärt" oss hur man gör. Man far inte vara arg och man får inte sorten eller farten, bara vara snäll, söt och förlåtande. Nej fan! Inte om någon ställer sig på mina tår med vilje, då blir jag arg! (för det mesta...) Min första graviditet lärde upp mig igen... (fast jag var nog lite för snäll mot Bratt-bajs killen, om någon minns... ) Nattamningen klar nu. J, eller à-goo som hans syster kallar honom, ligger här brevid och småsnarkar, syster ligger och gnyr i rummet bevis- hörntänder, förkylning och målade i dag sin första huvudfoting och maken jobbar natt. Så kanske får jag sova till 6 innan nästa matning? och 8 till snuttan vaknar och maken kommer hem med nybakat danskt bröd! ( oh, tänk om han koner med en sån underbart god syndig dansk tebirkes... Mmmmm...) sov gott!

  • Hvidbrud

    Hej alla godingar! Börjar med att krama om det stackars bitoffret! Fy så hemskt! Snygg var du i allafall! Och en kram till blommis, hårt med morfar på sjukhus. Och en kram till Lanovia som kämpar med dagis. Nä, roligt är det inte att skola in. (men om ett år lovar jag dig att en liten del av dig tycker att det är ganska så himla skönt med avlastningen... Men hud, jag saknar henne fortfarande hela dagen, men det blir lättare och lättare varje dag, lovar! Och vad kul att hon har kul!

  • Hvidbrud

    Heloise: oh, jag vet preciiiiiis vad du menar! Att du gillar fotboll gör dig till en sportig en brevid mig! Simma är ok om det nu inte skulle vara så jävlaskitfuckingsnorbajskallt i vattnet alltid. Brukar locka mig med att basta i flera timmar efteråt, men ibland råkar jag glömma att simma i alla fall... Jogging... Ha ha! Jag är inte konstruerad till att springa. Maskiner och skit och pass och hurt hurt funkar inte på mitt psyke heller... Zumba har jag cdn hemma- i lådan. Använt den dagEN e vände sig första ggn. Men, att dansa hela nätter och rysta rumpan till sambatrummor kan jag göra i timmar. Det är ju skönt, spontant och befriande! Långa promenader utan mening eller mål fungerar också utmärkt... Och så längtar jag lite efter att komma igång med min pilates video- tråkigt? Ja, men effekten av just den videon jag har är så motiverande! Hållningen klickar på plats, så jag kan strunta i hängtuttar och dallermage och ridbyxelår- jag bär dem med styrka och stolthet! (ser det ut som... )

  • Hvidbrud

    Svägerskan har varit här i 5dagar nu. Är på väg till tåget nu. Det har varit mysigt, men rutinerna är putsväck och jag fasar lite för morgondagen... Tack och lov är det dagisdag i morgon (vi har också bara 15h fördelat på 2 resp 3 dagar varannan vecka mellan 9 och 15). Ska sooooova middag med j, så skööönt! Och välbehövt! Idag var vi på lååång promenad. Gick ner till västra hamnen idag och tillbaka genom slottsparken med de nödvändiga glasspausen, fikapausen och gungapausen. (amningspauserna tog vi samtidigt) vi var ute i nästan fen timmar och det var så skönt! Nu ska jag vila ut i soffan och hoppas på en god film i kväll och egentid med Batman! Äntligen....!

  • Hvidbrud

    Mugglan: du lockar mig till att prova spinning... Fast jag tror inte att jag har blivit ihopskruvad helt rätt till det heller....

  • Hvidbrud

    Ninnis: drömde om dig och lilla mini och din mamma i nat! Söt var han i allafall och din mamma var lite sträng :-O Fredag är e's födelsedag. Sk förbereda lite inför kalaset på lördag, men en snabbfika har jag helt klart tid till! Måste ju få lite luft...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård