• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis....*hjärtar*

  • Hvidbrud

    Så var det min tur att drömma om heloise panzer lilla fina e och hälsa på i smurfhuset i natt! Vilken villa! Och lilla e var så bedårande och så stark. Heloise lagade mat och var så fin. Vi nattade lilla e i en röd spjälsäng som var svår att stänga... Hmmm.... Hoppas att ni har en undrbar semester och att allt går jättebra! Kram!

  • Hvidbrud

    Fru bygg: oh, lilla gumman! Åh, så jobbigt! Det är säkert ingen fara med pricken, men jag vet hur det känns när det är något med hjärtat! Gråt bara på och klart att du ska skriva om det här. I vått och torrt!
    tycker helt klart att du kan be om fler kontroller, just för att du inte känner dig lugn. Synd att det inte kändes bra med läkaren men om du får komma in i morgon igen kanske du får en som det känns bättre med? Håller tummarna för att allt är som det ska och att det lugnar sig.
    Mins att när jag låg uppkopplad för att kolla js hjärtljud låg jag bredvid en kvinna som också var orolig för att hon inte kände barnet lika dant. Barnmorskan försäkrade henne om att det var normalt och att hon faktiskt kände barnet. Vet inte var jag vill komma med detta, men jag känner med dig och jag hoppas att din barnmorska kan ge dig något svar som verkar vettigt och att du har styrka att be om alla de undersökningar du kan få för att förstå vad som händer. Kram kram kram!

  • Hvidbrud

    Ninnis: kramar om!! Mini då! Kan det vara magknip? Mitt tips (oombedda och kanske påträngande?) är att lägga mini över knäna och klappa med en fast klapp på gumpen (inte mjukt) var tredje sekund. Läste det tipset någonstans när e krånglade och det var det enda som hjälpte. Fråga mig inte varför det hjälper men funkade gjorde det. funkar även om de hänger över axlen om protesterna blir för stora när han ligger på mage.
    en stor påse kärlek och tålamod till dig fina Ninnis. Du klarar det jättebra!

  • Hvidbrud

    Ninnis: finaste du! Grattis på bröllopsdagen iallafall! Klart ni ska fira i helgen istället! Hormoner, avbruten sömn och känslan av makteslöshet är en tung men mycket välkänd cocktail. Kramar om och lagat en god kopp te !! Ah! Fänkålste! Fenomenalt att dricka om man ammar bebisar med knipig mage! Och snacka med lillen och berätta hur du känner det. Även om han nte förstÅr vad du säger kan det vara så himla skönt att bara få ut det ur sig, och ha någon att prata när man sitter där i mörkret i natten helt ensam med skrikande barn när man bara vill sooova! Snart är det torsdag! Och du- du är en jättebra fru, om än lite småbarnsmammig, så det så!

  • Hvidbrud

    Fru bygg: bra! Stå på dig, du har alla oss i ryggen. Kramar om och håller tummarna för i morgon. Kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård