• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så många härliga och bra nyheter det var här då! Bra! Var med e till läkaren idag och hon var också precis som hon skulle vara. Vi jagar ny syskonvagn och tror att det blir en Phil&Teds Hammerhead Någon (smygisar?) som har erfarenhet?

  • Hvidbrud

    Syrinx; läste också den artikeln och undrade mig. Så obehagligt!

    Daa: ja! Inboxa mig ditt nummer så kommer en liten bildbomb! Poff!

  • Hvidbrud

    Start september: åh! Då är det snart! Spännande! BD går bort för oss för lille J är inte så liten längre. Han har nog fått min farbrors tvåmetersgener för han är redan över 70cm nu 3,5mån gammal, så alla små smidiga liggdelar är ute ur bilden...

  • Hvidbrud

    Hej fru sy! Har sån lust att lägga in en beställning, men kan inte komma in på din sida från iFånen... Och lat är jag, så jag orkar inte gå och tända för den rostiga gamla dinusauriedatorn... Mössorna är ju hur fina som helst och ett par matchande muddbyxor till mina ögonstenar lockar.

  • Hvidbrud

    Blommis: alltså åh! Jag är nästan lite avundsjuk på dig och din fantastiska styrka och klarsynthet och ditt civilkurage! Din närvaro och din klokhet! Du är min idol och vardagshjältinna! Önskar att jag hade mer av det i mig. Jag tror att ett möte med dig i din fulla Passion kan ändra barnens framtid. Tror inte att de glömmer utan kommer få dem till att ta andra val och vägar när de blir större. Har man väl fått öppna ögon är det svårt att blunda igen.

  • Hvidbrud

    När jag går in på din sida från mobilen, ligger bilderna för så att jag inte kan klicka på menyerna sär uppe. (jag kan se dem som hastigast när sidan läses in) Nä, bt finns inte smidigare. Än så länge. Det har varit snack om det i några trådar, men inget händer.

  • Hvidbrud

    Blomman: jo, nog är de lika och i början mixade jag helt vilt, eller blev lite förvirrad i bland och fick kasta ett extra öga. Nu har jag vant mig till att kolla extra på namnet när det är vackra brudbuketter i syne. Som när du och flamman hade nästan samma. Just nu är det Ninnis och snorkis som är kluriga att hålla isär i rena rama farten.

  • Hvidbrud

    Ser det så här: fru byggs är en strut och leksis är mer grön och inte så strut. (jag vet att det inte ÄR en strut.... )

  • Hvidbrud

    Flamman: :-0:-0:-0:-0 Att han har mage!!!!!Lyssna på de goda råden för han verkar vara ute efter krig. Rövahull! Tänk att man kan bli så elak! Kramar om och ställer mig stark brevid dig och tycker att du gjorde bra idag! Kramar om (och klappar över håret och håller om när det är tid att slappna av)

  • Hvidbrud

    Ninnis: j sover i vagnen på dagen, ännsålänge! Sover i sängen på natten, men som nu ligger jag och ammar honom i sängen och somnar vi här får han sova här... När han blir för stor för vagnen tror jag att han får sova förmiddag och eftermiddag i sängen också (om han nu vill och kan!), om vi nu inte är ute och går.
    Försöker att inte göra det så stort, utan se vad som fungerar. Mina två är så olika som det kan bli! Ett litet steg i taget.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård