• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tänder på gång hos stora tjejen.trofé att hon hade fått alla, men det är två kindtänder på väg, med feber och gnällighet som hör till. Men med lite Alvedon och trolldeg så har vi en mysig tisdagmorgon iallafall.

  • Hvidbrud

    Nu har febern stigit till 39,6. Mer Alvedon! Liten somnade stekhet på soffan, men vaknade när jag skulle bära in henne i sängen. Sen vaknadE brossan. Nu ligger vi alla tre i min säng och j äter och e ligger sked med mig och rycker till i sömnen och gnyr. Stackars liten! Snart börjar väl medicinen verka så hon får ordentlig sömn. Mitt lilla hjärtegryn!


    R
  • Hvidbrud

    Grattis fine mini! Härligt att baka kanelbullar. Det blir nog köpebullar för oss idag... Men det är också gott!

  • Hvidbrud

    Nu har tempen varit uppe över 40,1 och förhoppningsvis vänt nu hon ligger och sover på soffan och jag har fixat isvatten till henne som hon dricker när hon vaknar till. Stackars lilla gumman min. Inget annat. Bara feber. Ringde 1177 och de sa att hon inte skulle ha feber essäers de om hon inte hade ont. Men det är lite läskigt utan tycker jag! Nu får hon vila i alla fall så hoppas vi att hon har det bättre i morgon. Maken stannar hemma med oss iallafall, lille j blir lätt försummad när storasyster bara vill sitta i knäet och bli tröstad.

  • Hvidbrud

    Nej ingen förkylning, inte ens dagis-näsa. Jo, 1177 sa så. Det skulle göra henne mer sabil och febern skulle ta hand om problemet. Hon började med att säga stt "feber ska man inte vara rädd för" så det försöker jag...

  • Hvidbrud

    Jag har inte hunnit följa granntråden på ett tag, har det hänt något med den eller? Står undrande.

  • Hvidbrud

    Vaknade till en super pigg jätteglad tjej som är klar till att erövra världen! Febern är helt borta. Tet kunde man inte tro när hon hade nästan 40 grader hela kvällen. Pustar ut. Nä, sjuka barn inte roligt.
    Lanovia: vi gav henne Alvedon vid 23 och 03....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård