• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja, exsorsistskriken är ganska svåra att hantera... Ena stunden vill man trösta och hålla om och i nästa sekunt har man lust att slänga ungen i väggen, man blir halvgalen av det. och hon slutar ju aldrig. När jag ska få henna att sova middag, när hon är hema från dagis vrålar hon i 1½ timme(!!!) sen struntar vi i vilningen, för då är tiden ute. Har försöka allt käns det som. Hon slocknar ju kl 7, de dagar hon inte får sova middag och hennes impuslkontroll är som bortblåst... Fast sen läser vi lite saga, eller bakar eller bårstar håret eller leker med J, så är hon världens finaste lilla envisa tvååring.

    Ja, tuting¨(nytt ord- undra om det funkar i wordfeud ) i kväll, kanske gör susen i musen.

  • Hvidbrud

    Blomman: åh, vet precis hur det käns! Jag var under. 80-sträcket 77.2 en morgon, nyammad, innan frukost, efter toa... Sen åkte vi till svärmor och magen satte sig på tvären och nu är det halsfluss som blivit värsta nästäppan. Och vikten pinnar uppåt... Over 80 igen och glädjen och motivationen för att komma ner under nollan och ner på normalvikt käns svår att finna. Suck. Men när du skriver "För övrigt, så är det bedövande vackert ute, med alla färgerna och dimma som sveper in över kohagen. Sådan där vemodig skönhet som gör att något ropar inom en, längst längst inifrån." , så känner jag att det är mig det ropar inne ifrån också och det är ju så bedövande vackert där ute och jag vill ut och slänga av mig tjockis-rocken och duscha naken i världens skönhet. Att u?t?s?ä?t?t?a mig igen. Heja dig blommis, du kommer ut igen imorgon och snart är du på rätt spår igen och nere och förbi trivselplatån och med ihärdigheten som du besitter har träningen och kosten bli it rutin igen. Man mår ju så BRA när man gör det som är BRA för krupen, bollen är tung att få i rullning, men när det blivit fart på den så kör det nästan av sig själv. Av glädje lust och av de bra resultaten! Heja dig och tack för inspirationen!

  • Hvidbrud

    Åh, blompojken! Mitt hjärta!!! Vilken skatt han är din son. Och så skönt att han har en så empatisk lys ande mamma som du. Vad bra att gråten försvann och att han kunde uttrycka var den kom från.

  • Hvidbrud

    Ja du... Normalvikt enligt BMI är för mig max 76kg, det SKA jag ner på. 75 var min inskrivningsvikt med J och 73 med E. När jag stod brud vägde jag 68 och i mina samba glansdagar 64. Magrast var jag 58 och var en nätt 36a... Men det vill jag inte mer ner på. 64 var snyggt och skönt, inget som dallrade när jag gick... Så 64 är önskemålet, 68 är målet om jag någonsin ska tänka på att ens försöka överväga att ge ett barnförsök till (och åren tickar på). (jag är jätte nöjd med två!) 70 kg är jag glad om jag stannar på, och ska helt klart ner under 73. Så tänker jag. Men, jag ammar och sover urkasst och rör mig alldeles för lite, så jag får ja tåmamod med mig själv i alla fall. Kommer i annat än gravid kläderna nu och det är så skönt!

  • Hvidbrud

    Ja, lite i taget och livet ska vara en glädje och där är mat en stor det av nöjet för mig. En tunn sur kätting vill jag inte bli (jag vet hur jag blir när blodsockrethalten är för låg och magen knorrar (sätter in en smiley med horn)).

  • Hvidbrud

    Ja, det glömde jag med. Såg den danska versionen och var mäkta imponerad! Får också fånga et på reprisen i morgon. Skål förresten! Och skål heloise! Öl är väl ok? Jg har dragit en snaps och sjungit helan går med min dotter idag. Hon fick ingen snaps, men väl vatten i sitt lilla mini-plast-vinglas från Ikea. Kräftor åt jag två... Nä, kinesiska direkt från lådan är inte min smak alls. Då är jag heldre utan. Tur att Västerbottenpajen blev godare. Slurp. (så hänger extrakilona lite hårdare också ) Dottrami gillade inte kräftorna heller, så undantagsvis fick hon annan mat än oss i kväll. Helt egoistiskt av oss, för om hon är hungrig vaknar hon tidigare och just i morgon får hon gärna sova liiite längre pga att vi mister sommartiden. MÅSTE ut och de de vackra löven och njuta av soltimmarna. Ska investera i en varm vinterns la som känns som att svepa in sig i sitt duntäcke. Hmm var kan man hitta en prisvärd sådan?

  • Hvidbrud

    ...vinterns la=vinterjacka... Och början av mitt inlägg syftade på "så mycket bättre" inlägget av blomman...

  • Hvidbrud

    Man kanske bara skulle ta sitt täcke, ungen i sele under täcket. Regnrocken över och de vinterfodrade gummistövlarna på! Och svisch till dagis och swisch till Ica och sen hem och ner i sängen igen tills solen har den äran att dyka upp igen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård