• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Puss på den underbara lilla rosa grisen! Halva tråden startDe ju som en kom-i-form tråd, och att höra om fina framgångar är härligt!

  • Hvidbrud

    Fast nog hängde du där i slutet allt, fast det handlade nog mest om att vara tillsammans då. Och graviditeterna hade väl börjat så smått... Ja, tänk att jag dagligen, i snart (nov 2007) 4år har pratat med några underbara tjejer- och Ninnis- jag skriver under på varje ord av det blomman skrev och lysande stryker jag under med neon!

  • Hvidbrud

    Lanovia: det var två trådar som körde paralelt i början. En kom i form tråd (där jag, Ninnis, Ingis och miakella hängde, förlåt om jag missat nån.. Ore från andra tråden tror jag också) och den andra barn före/efter tråden. När vi var många som hängde i båda trådarna och det blev snackat mycket på tvärs och om mycket annat än träning eller barn, så blev det en stor härlig i vått och torrt tråd som fyllts på av en hel radda med härliga tanter från den gamla riviga tanttråden!

  • Hvidbrud

    Och ja, ni är har blivit en stor del an mitt liv och betyder oändligt mycket! Blommis: jag tror att du har stort inflytande på hur My ket mer jordbunden jag blivit den jag började hänga här. Så, du betyder massor och gör en stor slimmad. Du rubbar mina cirklar och i like it, till slimmad från de där anonyma....

    Nä, nu sover barnen och jag får gå ut och vara social. Gammelmormor och gammelmorfar, mostrar och gammelmostrar och kusiner väntar! Och te!

  • Hvidbrud

    Hallå hallå! Sticker också in för att säga att allt gick bra i går för lille Elvis!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård