• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack för mattipsen! Tror jag börjar md att servera kronärtskockor och vinho verde. Sen antingen melanzane alla parmigiana (för att det är så snuskigt gott...) eller kantarellpasta, bara enkelt- smörsteka kantarellerna, i med massor av grädde och kanske lite vitlök serverat med färsk pasta med lite parmesan och persilja på toppen. Med gott rödvin till. Och avslutar med en smarrig äppelpaj med smuldeg och vaniljsås och en god stark liten kopp kokkaffe, arabisk stil.

  • Hvidbrud

    Hej! Tror att det var lör-sön?
    Har precis varit nere på drottningtorget, där de just nu håller eko-närproducerat marknad! Vilket himmelrike med goda råvaror! Blev små fina kronärtskockor, nyplockade kantareller och krispig sallad och saftiga äpplen! Smuldegen står i kylen och äpplena är skalade och rensade och drar med socker och kanel. När lille Elvis har ätit klart ska svamparna rensas. 20 minuters-mat gillar jag! Det blir ett enkel höstförhärligande!

  • Hvidbrud

    Nä, men det lutar mot nej... Om maken inte väljer att åka till sin kompis på 40årskalas så stannar vi hemma.

  • Hvidbrud
    {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}HjärtaBabyHjärta{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}
    Grattis grattis grattis, fru Bygg och familj! Välkommen till världen lilla prinsessan!
    Kramar från hela familjen Hvidis
  • Hvidbrud

    Jag är på besök hos mamma. Maken är på kurs i dagar à två, så vi åkte hit igår. Lille j ligger och sover med sin mormor och jag bt-ar med lilla e sovandes vid min sida. Kallt och ruggigt är det, men snart ska vi ut och gå en runda i skogen! Vi har redan varit ute på bryggan e och jag och tittat på Havet. Och plockat björnbär. Vi njuter allihopa.

  • Hvidbrud

    Har precis konstaterat att vissa saker, som man tror man har glömt hut man gör, visst var precis som att cykla.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård