• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: ni kan ju ta lilla e med till sjukhuset så möter svärmor upp där istället. Eller så kommer hon så fort det drar igång. Är det falskt alarm får hon åka igen. Jag mins också detta som det mest stressande inför födseln, men det löste sig ju! Pappa kom mitt i natten med taxi, som vi åkte vidare med. Mamma avlöste på morgonen, för att hennes resväg var längre. Åh, vad pirrigt det var!

    Jag kör i dubbelvagnen med j själv. Han somnar oftast på väg till dagis och då vill jag inte böka runt med honom... När vi är två vuxna tar vi ibland två olika vagnar.

    här kinkar vi upp och ner med ungarna. Det går...

    Ninnis: vad säger du om träff på förmiddagen på fredag? Jag lämnar på dagis kl 9 och kan efter det?

  • Hvidbrud

    Ha! Det är som om inlägget först kommer när nästa kommer, om ni förstår. Inläggskö!

  • Hvidbrud

    Men va fan, flamman. Vilket jävla pannattahuve! (ett mycket starkt skånskt ord för en ärkeidiot) Han borde inte få lov att komma över tröskeln till ditt och dina döttrars hem!
    sina affärer för han ju sköta bäst han kan och vill, det ÄR faktiskt INTE ditt jobb eller skyldighet eller ens i ditt intresse att hjälpa honom med de där papperna, eller? Fy för att han håller på att terrorisera dig så där!
    kul med brandmannen, men jo, det är nog lite för tidigt kan man tänka. Hela först, älska sen, annars rinner hela härligheten ur en. Tänker jag. Men vilka underbara kompli anger! De hjälper en att hela! puss på dig flamman! Du klarat det här ska du se.

  • Hvidbrud

    Har varit på tremånaderskontroll idag med lille j. Sprutorna klarade vi fint och 7800g på sina 69cm. Följer kurvorna fint. Bra.

  • Hvidbrud

    Ninnis: skriver under på vad blommis och Ingis säger! Nu ska vi se vad blomman lockar med!

  • Hvidbrud

    Mugglan: j kom den 15/5, men pga födelsedagar och dagis förra veckan gjorde vi det först nu!

  • Hvidbrud

    Åhhhh! Kan inte öppna länken!!! Nej! Jag vill vara med! Kan någon berätta vad det är så söker jag den själv?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård