• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa: du måste ju få sova, gumman! Jättebra att du tar tag i det och fo k hjälp så snart. Fälja glömmer fort allt om bröstet, tror jag! Och tanken; vad ör det som händer med mig, delar du nog med många nyblivna föräldrar på olika nivåer, jag ältar i timmar i mot eget huvud om hur lite mig det faktiskt finns kvar. Kommer Jag tillbaka sen, eller är jag en mossig amningshjärne mamma som inte kan tänka längre än till hur mycket yoghurt vi har i kylen och om det ligger något på golvet någon kan gå i halsen.

  • Hvidbrud

    Lanovia: oh, vilken mardröm att hon ramlade ner! Man kan ju inte vara där 120%dom man så gärna vill. Tack o h lov är de ju så mjuka att man slipper undan med förskräckelsen! *kramar om*
    Letar efter vackert tyg från Guatemala att sy ringsjal av (behöver en när hissen ska repareras och om jag ska springa ner med lite tvätt ect. Korta turer där händerna behövs och jag inte orkar stå och knyta sjalen) Kan bara hitta en butik i Stockholm som för fair traid handvävda tyger... Någon som kan tips om hur och var jag kan hitta?

  • Hvidbrud

    E bajsade på pottan idag! Kom själv och sa till och tog av kläder och blöja! Bravo!

  • Hvidbrud

    Ninnis: vill gärna höra egoinlägg från dig. Så nyfiken på hur det går och hur ni har det! Hoppas att Ninis mage blir bättre snartظ!

  • Hvidbrud

    Hua flamman! Det låter inte alls roligt! Åh, vad jag längtar till att bakstöten flyttar ut så att ni kan få lite RO! Det förtjanar ni och behöver ni nu.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård