• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis: härigt med semester! Vi vinner gärna på besök! Hos dig också Ninnis!

  • Hvidbrud

    Så härligt det låter blomman! Vill kasta mig på tåget åt ditt håll medebumsen!

  • Hvidbrud

    Blommis: vår hiss kommer att vara avstängd i två veckor i september, så då åker vi till svärmor.. (jippi!) Vi vet ännu inte vilka veckor det blir, men jag sätter ett kryss i kalendern och börjar förbereda Batman.

  • Hvidbrud

    Grattis Ninnis! Glömmer aldrig din födelsedag då den infaller med min bröllopsdag! Tre år idag! *hjärtar*

  • Hvidbrud

    Flamman: kan inte heller komma in... Ja, du, det där med bra sex höll mig kvar i mitt ruttna förhållande allt för länge, men när jag fick prova att älska med en man betydde det bra sexet noll och nada. Att röra och röras med respekt är nyckeln till himmelriket!

  • Hvidbrud

    Leksi: maken jobbbar kväll idag, men vi åt lunch på ett litet hak här i närheten innan han åkte. Och pussar och kramar och han fick ett armbandsur med läderarmband, eftersom det är läder-bröllop...(3årig)

    Mugglan:lille J växer så det knakar, ska in på vägning i morgon så vi får se. Tror att huvudmåttet har ökat mycket, det ser ut så i allafall. Kläder kör vi i st 68 redan, så det verkar bli en stor kille om han fotfästet så här! Han börjar vara vaken och pigg och vill vara med mer och mer, men han är snäll och har tålamod och kan ligga i gymmet ganska länge innan han klagar högljuddt... (dåligt samvete i mammahjärtat... Lilla e skulle aldrig få ligga och gråta så...)
    Vill någon få en liten bild så hojta till så kommer den på mms eller email....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård