• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: sov medan du kan, även om det är över skrivbordet på jobbet...

  • Hvidbrud

    Ha ha! Vilken tokig dröm! J jamar som en katt när han vill ha uppmärksamhet, faktiskt! Kommer man inte på en gång startar gallskriket! Låter jättegulligt... Det blir kanske en helt annan typ av baby denna gången Lanovia om di nu har valt en "annan pappa". En kille kanske?

  • Hvidbrud

    Mugglan: vad härligt att läsa din förlossningsberättelse! Det gick undan! Känner igen mig när krystvärkarna kom, det kunde väl inte vara dags ännu? Jag ät glad för att jag fick en födsel som levde upp till mina förväntningar! 10/10 här också!

  • Hvidbrud

    Ja, oj oj, nu får ni att göra- Det skrive jag under på (och på samtliga namninsamlingar ovan ) Jo, här är det kalibalik i huset. Gnällprinsessan har flyttat in i min dotter, kan knapt känna igen henne, hon trotsar och trotsar och skriker i timmar. (ingen överdrift tyvärr...) inget hjälper. Hon är arg på mig för jag ammar och måste passa lillebror. Ibland kan hon godta att hon har en bror men för det mesta ignorerar hon varje häntydning till lillebror... Det ska nog bli bra. Tålamod är en dygd och en bubbla omkring sig är också användbart. Lillebror försöker tillpassa sina vakentider med systers sovtider. *Tacksam*. Och maken har fått e's virus nu, så han är både trött, irriterad och snuvig och hostig... Jag är trött på att blöda, hostar som en tok (inte så kul med slapp bäckenbotten efter födseln, men jag får sett till att jag kniiiiper ordentligt. Svärmor lurar runt hörnet men annars är det underbart att vara tvåbarnsfamilj! På riktigt! Efter all inlägg om klagande föräldrar har jag nu tillfört ett... Don't hate me...

  • Hvidbrud

    Nu har hon det lite bättre min stora flicka. Sovit ordentligt i två nätter och det är ju alltid bra för humöret, jag menar, vem har överskott och tålamod efter en vecka jätte dålig sömn, kombinerat med sjukdom, växande hörntänder och ny lillebror som tar all uppmärksamhet? Batman har åkt på samma virus nu och han kan ju sätta ord på hur han mår och då förstår jag hennes gnällighet ännu bättre! (vet inte vad som är värst, en 1 1/2årong eller en man med influensa... )

    Tack för sympatier iallafall *hjärtar er*.
    Heloise: Vilken söt badräkt! Hon kommer plaska runt med stil! Har kollat lite på tradera också, st50 börjar strama öite väl mycket i grenen nu, och 56 passar precis, så jag ska leta sparkdräkter med knäppning i grenen i st 62! Hatar bodysar måste jag erkänna, och byxor med tjocka linningar. Molo sparkdräkterna är helt underbara! ( och vilka hutlösa priser!) Gillar lindex dräkter nu när de är så små. Skönt tyg och fina mönster.

    Lanovia: hur många barn har svärmormor?

  • Hvidbrud

    Ninnis: sista veckan!!! Wiii! Nu närmar det sig! Vill tipsa dog om att massera mellangården och området omkring slidan med olja (jag använde intimtvättolja från apoteket) för att göra området mer elastiskt och smidigt inför födseln. Bm gav mig komplimang för att jag var elastisk där.... Det ger jag äran till oljan. Hade inte tänkt på att blygdläpparna också skulle sträckas ut så dem hade jag glömt att smörja in, det ska jag komma ihåg nästa gång!

  • Hvidbrud

    Hej blommis! Vinka vinka! Kramar om dig och dina ömma armar.

    BVC idag. Vikt uppgång: 500g på 6 dagar! Duktig kille!

  • Hvidbrud

    Här var det stilla! Vi har väl alla varit ute och njutit av det vackraste vädret på länge kan jag tänka! Men oj vilken urladdning vi hade här igår! Blixtar och dunder! Ett sånt oväder som Ronja föddes i,typ.
    En välbehöv urladdning, för lillkillen höll på att koka up, stortjejen med- hon har fått en fix ide att hon bara vill ha långa ärmar på... Härligt varm blir hon då, gnällfian! Och Batman tog inte värmen så bra heller, gnäll gnäll. Jag satte mig och ammade i det svalaste rummet och satt på nätet. Man får göra det bästa av situationen... Färdiggnällt från min sida nu!

    Ska ut och kolla på syskonvagn idag, ska försöka hitta något prisvärt och bra som man kan komma runt med lätt i stan.

  • Hvidbrud

    Allt bra här! Har varit en runda på entré och Coop med make o h barnvagn. (och Elvis såklart) ammat ute för första gången. Provade kläder och lovade mig själv att inte göra det igen på ett tag. Fy fan vad deprimerande!!!! Jag VEEET att det inte ens var en månad sen förlossning, men jag vet inte hur jag ska titta på min kropp för att vara nöjd. Jag blir bara besviken och ledsen... Bäst är bara att ignorera just nu, även om jag så gärna skulle bbiöja kunna ställa in ögonen på ett sånt vis att jag kunde bli glad av att se på denna kroppen som burit de vackraste jag har... Blä, bara en dipp, det går över!

    Massor av studenter tutar och kör förbi här utanför. Skulle vara kul att gå på studentskiva!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård