• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nej men ojojoj så spännande, Ninnis! Åh!

  • Hvidbrud

    Iiiiiiihhhh!!! Oj oj oj oj vad spännande! Tror han är här innan tolv! Ands på, fina ninnis! LYCKA TILL!
    Har du pratat med förlossningen? (antibiotika vid tidig vattenavgång?) Vilket sjukhus blir det? Åh, han är snart här!

  • Hvidbrud

    Ja, hur ska man få något gjort? Jag kommer att sitta och uppdatera telefonen konstant! Iiiihhh!

  • Hvidbrud

    Har fått sms nu! Mini kom till världen 20.03 och är världens finaste! Pust! Så kan jag sova tryggt!

  • Hvidbrud

    Ja, och få ligga och snusa på världens finaste mamma! Det är inte illa! Lilla mini! Fina Ninnis! Blir rörd in i hjärteroten och får knipa en tår.

  • Hvidbrud

    Heloise: vilket mysigt hus! Så vackra golv!
    Leksi: pratade med e's 17åriga kusin idag om att jag inte sovit ordentligt på över två år nu och hur man liksom blir en annan person av det. Jag saknar att orka tänka stora tankar o h att orka engagera mig, det är jag tvu gen att "offra" för småbarns åren. Jag får däremot lära mig att behålla tålamodet och att kunna stänga ute "ovesäntligheter". och att klara av att vara virrpotta! Skratta lite årät sig själv när smöret ligger i skåpet och mobilen i kylen . Nu ska jag sova lite, så fort likör Elvis släpper bröstet. (undrar om han släpper eller jag somnar först...)

    Har varit en heldag på Skånes djurpark med mina barn, min man, min bror, min syster och totalt 6 kusiner till mina barn- 14 pers tog sin lilla tid trevligt var det iallafall! Lilla e tyckte att det var roligare att stänga grindar och dörrar än att titta på djuren och så förvånad hon blev när hon stod i högt gräs i en sluttning... Min lilla city flicka!

  • Hvidbrud

    Fina mini! Så fin hän är! Och så små de är, har redan glömt! Det låter som om ni är lyhörda och trygga och det låter bra! inget som överraskar, men man kan aldrig veta, det är ju en ganska stor grej liksom... Gullehunden som nosar baby! Och så härligt med härliga fädrar.

  • Hvidbrud

    Var på BVC i veckan, men lilla kille är redan 61cm och slog 6kg gränsen med 120gram. Det går undan det här! 6v på söndag!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård