• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Duktiga mini! J vände sig i soffan och det har bara hänt två ggr, men klart räknas det! visst kan vi skjuta upp till nästa vecka. E är på dagis torsdag och fredag om vi vill ha bebi träff.

  • Hvidbrud

    Vår hiss ska bytas ut... Maken skulle ta ledigt så att vi kunde hjälpas åt eller åka till svärmor eller nått, men IDAG kom hissgubbarna och pillade på hissen och jag frågade med panik i rösten om de höll på att stänga hissen redan?! Nej, först på måndag, svarade killen glatt. Aaahhh!!! De kunde väl ha informerat tidigare! Maken kan inte få ledigt nu! Vi bor på femte våningen och barnvagnsrummet är i källaren (very clever...) och trappan är allt för smal för dubbelvagnen. Suck pust och stön. Sa jag hur länge den ska stå still? Nä. Jo, minst två veckor!!! Gissa om jag vill vara martyr och lägga mig ner och gråta och inte orka detta... Fem trappor upp och ner med en 2åring och en 3månaders och markasdar och malmöfestival på det... Blä blä blä blä blä blä blä blääääää!!!!!

  • Hvidbrud

    markasdar=matkassar (och blöjor och sopor och nya cykeln hon får av mormor och och och och)
    sorry för gallan!

  • Hvidbrud

    Låter bra, Ninnis! Fredag? Med risk för att j reagerar på tre mån vaccinet han ska få på torsdag förmiddag. Någon annan som också vill fika eller gå en promenad eller vad vi nu hittar på?

  • Hvidbrud

    Lanovia: nä du. Han fick inte ledigt alls... Hepp hepp... Lilla e är en sniiiiigel i trappor...

  • Hvidbrud

    Tvååringens mamma tackar och bugar. Vaktr ugnen med blåbärsmuffins som ska få blåbärsglasyr (sån vispad fluffig, men stel)فط Medan Lillkillen leker för fullt! Han har väntfrån mage till rygg ett par ggr redan och ser så snopet glad ut! Amdra hållet är på väg också, han försöker slänga över ena benet liksom....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård