• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och att man glömt hur bra man kan cykla tillsammans var ju en fantastisk upptäckt!

  • Hvidbrud

    God natt! Kramar till er alla! Läser och kommenterar i huvud och hjärta, men just nu är jag så trött för att skriva ner. Pusar till er alla!

  • Hvidbrud

    Grattis till inlägg 10.000!!!! Det blir nästan 1000 inlägg per månad det!

    Så bra att det gick så bra!

    Själv har jag slutat läsa mama och föräldrartidningar... Nu slår jag upp om jag tycker att någon käns som om det gnisslar. Blev helt srrssad av alla borden och måsten och skullen, se det passade mig inte alls, tänker- om jag ska lyssna på alla andras råd, när ska jag då hinna lyssna till min egen instinkt? Godmatt fina trådisar!

  • Hvidbrud

    Ninnis: så du har också haft en sån natt... "gäääsp". J ville ligga kloss upp hela natten. Jag flyttade bort honom till sin sida av sängen och en timme senare vaknade jag av att han låg och försökte få tag i bröstvårtan... Fördelen med hängpattar i H-skål är att man kan ligga på rygg och amma . lite slitna är vi nog båda två idag. Har varit ute och stor handlat. E och Batman stannade kvar på lekplatsen, så jag kan leka ostört med J. Han kan ligga på golvet utan att någon (liten och söt men oändligt provocerande...) kommer och vill trampa på huvudet eller slita bort det J nu leker med... Så nu är vi snart hemma, fast jag längtar redan ut igen till det underbara höstvädret!

  • Hvidbrud

    Hej hej! Sitter mon allena i soffan. Ungarna somnade lite över sju och gubben är på sitt tjofräs med jobbet. Gissa om det är skönt....? JA! VAD ska jag göra med min tid nu då när ingen behöver mig... Blomman: jag håller med du.

  • Hvidbrud

    Heja mini! Bravo! Åh, så skönt att han tog flaskan! Och tack för sist! Det var så himla mysigt att ladda batterierna tillsammans med dig!

  • Hvidbrud

    Ingis-pingis: du frågade om dopet för en herrans massa sidor sen. Jo, det blir den 15okt i Linköping. Han kommer att heta JHS. Försöker övertala kusinen på 17 att hon ska sjunga, men hon är orolig för att hon ska bli för rörd. Det kan jag förstå.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård