• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis: ha ha! Ja, citeringsfunktionen funkar inte från mobilen, men i detta fallet var det angående det politiskt korrekta och svampmackan typ.... Men jag brukar ju hålla med dina klokskaper.

  • Hvidbrud

    Blommis: kan tänka mig att det var några nu brandröda läckerheter, som tog hela din uppmärksamhet! Har aldrig provat att koka lekande kräftor, bara krabbor och de "gråter" så hjärteskärande. (men oj så gott de smakar sen...!)

  • Hvidbrud

    Lanovia gumman: många kramar till dig! Ja fy fan vad det är jobbigt att vara gravid! Och när man har en liten älskling som vill ha hela dig och mer där till. Och ett hus som renoveras. Och en hund som vill ut OCH en extra hund. Nä, du det är inte så konstigt att du är trött. Men kanske en uppvärmning för vad som komma skall. (ärligt, så vet jag intr hur bra det är att jag skriver detta, men jag tyckte att det bar så in i bööövelen jobbigt att vara nyförlöst och stora E och lille J och alla känslor som stod i konflikt med varandra. Det finns bara en jag (nu ersatt av rollen: mamma) och jag har bara två armar och en famn. Det kan inte vara som förr. E kan inte få det hon fick förr och graviditeten och foglossningen gjorde att kg redan då fick sätta gränser för vår närhet och tillsammanstid. Jag trodde att det skulle bli bättre när j väl kom ut, men det blev det inte. Vi har bara vant oss vid situationen och e förstår mer nu om att vänta och leker bättre själv nu. jag har blivit bättre på att säga stopp, nu ska mamma bajsa själv, typ. Killen får gråta lite längre än hans syster någonsin skulle fått när hon var baby.) Ta det nu lugnt, (ha, det är ju lätt!*ironi*) och tänk på att du är ett heligt kärl! Du är i ett mirakulöst tillstånd som bara varar en så pytteliten tid av ditt liv. Duktig kan du vara sen, nu ska du bara se till att det heliga kärlet blir vördat och sätt upp det på en pidestal med staket omkring och släpp bara in någon eller något när du vet att du kan ha uppsikt på kärlet så att det inte skvälper eller vippar. Ursäkta luddig metafor, men jag hoppas di förstår vad jag menar. Var rädd om dig! Kram kram kram!

  • Hvidbrud

    Lanovia: jag höjer rösten. Hon måste ju rättas ibland och det är farliga situationer ibland, precis som du säger. Men ibland funkar tysta tricket bättre, om hon gör saker bara för att få uppmärksamhet (ex när jag ammar) då lyser det i ögonen på henne när jag gormar och skriker, så då brukar jag bara flytta det hon busar med och när hon gör något annat ger jag possitiv uppmärksamhet på det i stället. Om jag ska försöka disikera det. Jag orkar inte tjata och gnälla hela tiden. Som det känns som ganslka ofta....

  • Hvidbrud

    Blomman: whiskey funkar mot allt, som min mamma sa, och min bror hällde en skvätt i örat... Äckligare djur får man leta efter! Åh, vad ni kommer att ja det myyysigt! Jag är med er i tanken och jag vill höra ALLT! nästa gång vilö jag också med! Det ska bara intr klascha med makens kurser och ingen bilstol och lillbebin är lite större. Men i hjärta och själ är jag med redan denna gången

  • Hvidbrud

    Eller så kommer de, rusar från bilen under en filt, stänger in sig i sagoslottet och stannar där inne i världens bästa sällskap och pladdrar på som jag vet att mina skånetöser är underbart bra på och hinner inte alls att utsätta sig för äckeldjuren!

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen finaste finaste E!!! Hoppas att de verkligen skämmer bort dig i dagarna tre! (men du borde låta din snälla mamma få sova lite längre på morgonen tycker jag)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård