• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jo tack! Börjar bli lite nojig om vad jag ska ha på mig på dopet bara... Kroppen är ju inte vad det varit, så det att hota kläder som ser bra ut, bekväma att bära barn i och kan ammas med lätt är ganska svåra att hitta. Att man har barn på släptåg i affären gör det inte lättare... Tar en runda på Åhléns när j blir trött tror jag.

  • Hvidbrud

    Lanovis: det är nästa lördag. Vi åker upp redan på tisdag. (1v hos svärmor... Tränar reda mantrat: Jag är stark och har tålamod och är tolerant. Jag säger till när jag får nog och känner glädje över all kärlek och uppmärksamhet mina barn får.)

  • Hvidbrud

    Klockarböl: nä fy farao vilket elende!

    Här har febern återkommit... Inga andra symtom och jag tycker att det är lite läskigt. Blir BVC idag.

  • Hvidbrud

    Hej alla!
    Ringde BVC och de bad oss avvakta, men ändå ringa familjeläkaren. Där bad en sköterska oss avvakta också. E har varit hur pigg som helst hela dagen, inga symtom och ätit och sovit- men glödande het. Toppar över 39 idag också. Gick upp till vc iallafall och en sköterska tittade på henne och sa att om det fortfarande var dåligt i morgon så skulle vi till deras privatjour. Där fans läkare på plats. Så det blir det i morgon om det nu är så, då. Nu nattar vi varsitt barn och nu har maken semester i två veckor! Jippi!

    Hämtade up p-pillerna idag. Mini-pe Någon som har provat dem? Ska vänta med att ta dem till j börjar äta riktig mat, även om det står att det är ok att ta dem när man ammar.

  • Hvidbrud

    Bä för krupp Leksi. Det är så hjärtskärande tycker jag. Första året på dagis var det sjukdom typ varannan vecka. Inte kul, men det blir mindre sen, hoppas vi! Den flytande panodilen tog slut igår, sÅ jag fick köpa fl. Alvedon på Ica. Det var inte populärt... Första skeden gick ner (hon sov väl typ fortfarande...) men andra halvan sprutmålade hela sängen... Så det blev inhndlat den goda medecinen som gör att hon kommer med flaskan i ena handen och örontermometern i andra...

    Lillkillen vaknar hela tiden i kväll. Kan det vara en uv fas på gång? Eller så vill han bara helt naturligt passa på att få lite uppmärksamhet medan klätterapan feberskutt sover och är utom räckvidd...

  • Hvidbrud

    Lanovis: sjukt vad läskigt med svärfars finger! Gick det bra? Kommer han kunna hjälpa er lite även om hans finger sitter lite löst, så att säga?

  • Hvidbrud

    Syrinx: jag är en av de konstigs som kan längta till ikea.... får sån lust att virka en sjal när jag hör om ditt garn. Men jag kan inte virka.(jo, en daggmask...) Men sticka på stora stickor kan jag kanske klara. I höst ärkeas när ungarna somnat. Köpte vantar när Ninnis var i stan och det kunde ju vara kul att sticka en matchande halsduk? (ännu lättare...) kanske någon kan berätta för mig hur man gör när man ska byta färg=ränder?

  • Hvidbrud

    Nej men fy så läskigt Lanovia! Stackars pappan din! Vaknade i natt över att kg kom på att det ju var din pappa och inte din svärfar, men glömde ändr mig.

    Har fröken otröstlig i sängen. J välte henne med sin ljudövning... Han har lärt sig tjuta... Iiiihhhh!! AaIiihhhh! Skriker han och väcker hela huset. Vi blir nog populära, men det struntr jag i... han är så himla gullig, för att han blir så strålande glad när han överröstar ALLT!*hjärtar* Fast det är ju synd om systern som inte är alls br på att bli väckt. Nu nynnar hennes pappa för henne och hon börjar gråta lite lugnare, snart somnar hon om. Snuttan.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård