• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Grattis fru sy! Så underbart! Grattis gratis grattis! Välkommen till livet lilla fine Orvar!

  • Hvidbrud

    Villemoa: ha ha! Jo, men knapt tre veckor passar mig bättre! Han är ju satt till den 7de maj och det är ju 19 dagar kvar. Jag ät hemsöker på att han kommer den fjärde redan så då har vi bara 16 dagar kvar. Hr drömt att vattnet gått på typ 58 olika sätt i 3 olika drömmar inatt... Vaknat och fått kolla efter noga. Har ju ingen aning om hur det känns. SD Börje bli kraftigare och det har kommit några så jag måste ställa mig och andas lite... Så det närnmar sig! Men kullerbyttor, det tycker han fortfarande att det är tid och plats med. Tosunge! Hjärnan har kopplats bort, sättet saker på konstiga ställen, köpet blöjor vi redan har, kämpar med att öppna dörrar åt fel håll osv osv. Instinktshjärnan tar över!

  • Hvidbrud

    Soldemor: Karlskrona, är det mysigt där? Maken har blivit headhuntad dit, men han tycker att det är långt orts och är rädd för att bli lappsjuk... Jag gillar omväxling och som småbarnsföräldrar kan man ju alltid träffa nya människor lätt. Hmm...

  • Hvidbrud

    Valborg får han inte komma! Då är mamma på Öland! fast det är ju på knugens födelsedag så det skulle passa min lille prins

  • Hvidbrud

    Vi har haft en härlig helg också. Var på 9års kallas i Falsterbo hos Esthers kusin. Grillade i trädgården och lekte med småtjejerna. Mamma med kille följes med oss hem och sov över. Lilla e bara älskar sin mormor, så hon ville inte sova, bara mommo mommo mommo hela tiden. Mysmorgon med god frukost, sen åkte de hem. Jag somnade vid 11 och sov tre timmar! Sköönt! Var lite hormonmonster på kvällen med humör och tårar, men det får maken faktiskt stå ut med just nu!

  • Hvidbrud

    Ja, krya, bruttan! Och inte ut å gå mitt i natten i dåligt väder! Tänk att grodan blir ett ÅR! Oj oj oj, vad tiden flyger!

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen lilla grodan! Hipp hipp hurra!!!!

    Har varit och syndat en charchel bh som kostat 550kr för 150! Snygg och passar! 75h vet ni hur svårt det är att hitta? Den passar nu och under första delen av amningen. *glad* Har köpt tyg också, så nu ska det sys förkläde och sjalette till min lilla häxa som ska ha påskfest på dagis imorgon! Sen badkar och matlagning och föräldratutbildning på mvc, sen störtar jag nog i säng!

    Ni som fött: Hur är det när vattnet går? Kommer det mycket, känns det, droppar det bara? Jag har mycket flytningar men idag tycker jag att det är ganska plaskblött i trosan. Inte som om jag kissat på mig, mer som läckage, liksom...(ursäkta intima detaljer, men i vått och torrt...)

  • Hvidbrud

    Nä, det luktar inte sperma, och ingen slempropp. Tror jag avvaktar lite... Ska till bm på torsdag och kan höra med henne då, OM det inte har blivit mer. Ska kolla med en binda och se hur tung den blir....
    tack för er erfarenhet! Priceless!

    Ingis: jag Hr bara dammat av den gamla profylaxen. Den verkar sitta i ryggmärgen.
    Min önskan är att komma in till förlossningen, få akupunktur på en gång och ta värkarna stående och på alla fyra ovh hukandes på boll och vill gärna föda upprätt också med andning och avslapning.
    Men med tanke på att elvis intr verkar vilja fixera sig, blir det nog en helt annan födsel än jag drömmer om. Då ska jag in vid minsta tecken, vända killen och få värkstimulerande dropp och då vill jg ha epidural, värkstimulerande vill jag inte ta naturligt. Det är inte "min värk-termostat" så den räknar jag inte att jag kan hålla i mig "naturligt". Hoppas hoppas att han fixerar sig!

  • Hvidbrud

    Muggles: nä, det ska inte påverka. Se bara till att du får i dig mycket vätska! Hoppas att du slipper!
    jo, jag fick planerat snitt med e, pga föreliggande moderkaka.

    Fick sp jäklans ont i symfysen under föräldratutbildningen idag att bm trodde att jag hade gått i födsel... Men det lade sig, så att jag kunde sätta mig ner till sist. Nu gör det bara ont när jag står. Tror att jag ska klämma in mig till en tid hos sjukgymnasten för lite nålar i morgon! Aj aj aj, säger jag bara.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård